Kerem Han Özdemir'den “Nasıl Ağlamayayım” çıktı

Kerem Han Özdemir'den “Nasıl Ağlamayayım” çıktı

Kerem Han Özdemir, Söz yazarlığını, bestekarlığını ve aynı zamanda yorumculuğunu da üstlendiği Nasıl Ağlamayayım ve Gelmeyisun Yar isimli iki eser ile müzik piyasasına adım attın

Kerem Han Özdemir, "yaşamadığım, yaşayamadığım ve hissetmediğim eserleri seslendirmek hiçbir zaman hoşuma gitmedi, ben insanların söyleyemediği duyguları, utanıp sıkılarak sakladıkları acıları ve kendilerine itiraf etmekten korktukları duyguları haykırıyorum ve onlar da beni bu yüzden seviyorlar sanırım." diyor.
 
2016 yılında bir ses yarışmasına katılarak adını finale kadar taşıyan ve yarışmada üçüncü Kerem Han Özdemir "müzik benim için her zaman elimin en kolay ulaştığı rafta duran ve asla tozlanmayan bir 45'lik gibiydi. Ne zaman içim sıkılsa, kendimi o kocaman deryanın içine bir o yana bir bu yana savrulmak için bırakırdım." diyor.  
 
Müziğe olan ilgisi ilkokul çağlarında başlayan Kerem Han Özdemir, üniversite yıllarından sonra  kurduğu müzisyen bir grup ile İstanbul Taksim/İstiklal Caddesi ve Kadıköy'de uzun yıllar sokak müzisyenliği de yapmış. "İnsanlar beni ilk orada sevdiler, kendilerinden biri kabul ederek dinlediler ve biz orada onlarla kocaman bir aile olduk" diyor. 
 
İki teklisini müzik piyasasının köklü firmalarından olan FONO MÜZİK ile dinleyicilerin beğenisine sunan genç yorumcu ve bestekar, söz yazarlığını, bestekarlığını ve yorumculuğunu üstlendiği birçok eserinin yakında yine dinleyicileriyle buluşacağını söylüyor.
 
30 Temmuz 1989 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğan sanatçı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite öğrenimini Rize Üniversitesinde tamamlayan sanatçı Rize Üniversitesi İnşaat Teknolojisi bölümü mezunudur. 

                                                                     
                                                                                         
                                         

            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.