KINIK BELEDİYESİNDEN LİSE ÖĞRENCİLERİNE DENEME SINAVI

KINIK BELEDİYESİNDEN LİSE ÖĞRENCİLERİNE DENEME SINAVI

Kınık Belediye Başkanlığı ilçede bulunan 4 lisede eğitim gören 12. sınıflarda eğitim gören toplam 252  öğrenci için 2 haftada bir tekrarlanmak üzere deneme sınavı temin etti

Kınık Belediye Başkanlığı ilçenin üniversiteye yerleştirme oranının artması için  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine giderek ilçede bulunan 4 lisede eğitim gören 12. sınıflarda eğitim gören toplam 252  öğrenci için 2 haftada bir tekrarlanmak üzere deneme sınavı temin etti. Sınavların başlangıcı Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesinde Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır tarafından yapıldı.

 

Kınık Belediye Başkanı Ak Partili Sadık Doğruer yaptığı açıklamada 'İlçemizde eğitim gören lise son sınıf  öğrenciler ile buluşmamızda öğrencilerin talepleri üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine gidip deneme sınavlarını temin ettik.önümüzdeki günlerde okullarımıza test kitaplarını da dağıtacağız.İlçemizde eğitim kalitesinin artması elimizden geleni yapmaya hazırız'dedi. 

Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır ise 'Kınık Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz 15 günde bir yapılacak deneme sınavları ile gerek öğrencilerimizin gerekse ilçemizin başarı durumunu daha net göreceğiz Deneme sınavlarının sonuçlarını okul müdürlerimiz inceleyerek öğrencilerin hangi derste ve bu sersin hangi konularında eksikliği varsa bu konular üzerinde takviye ders vererek öğrencilerin başarısının artmasını sağlayacaklardır' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.