Kırçiçeği, hizmetlerini sürdürüyor

Kırçiçeği, hizmetlerini sürdürüyor

Kırçiçeği, “önce sağlık” prensibiyle ile hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. 

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş “Herkesin sağlığı için evinde kalması gerektiğinin bilincindeyiz. Çalışma sistemimizi bu doğrultuda değiştirdik, lezzetlerimizi kapıya getiriyoruz” diye konuştu. Corona virüsün dünyada yayılımının hızla devam ettiği günlerde insanların yediklerinden içtiklerinden şüphe eder duruma geldiğini söyleyen İpbaş “Hijyen çok önemli, kendimizi korumak için en güvenli yöntemin gerekmedikçe evden dışarıya çıkmamak olduğunun bilincindeyiz” dedi. Nüfus yoğunluğu fazla olan şehirlerde sosyal mesafeyi korumanın zorlaştığını söyleyen İpbaş “Doğal olarak insanlar dışarıda yemeği tercih etmiyorlar biz de ona göre bir çalışma sistemi uyguluyoruz. Sektörümüz için zor günler. Ancak şuan önceliğimiz insan sağlığı” diye konuştu.

Bu iş ‘sosyal sorumluluk’

Sağlıksız gıdanın çok büyük bir tehdit olduğunu söyleyen İpbaş “Gıda terörü yalnızca bu hassas dönemler için değil, her günün sorunu. Bu işi layıkıyla yapmanın kendisi sosyal sorumluluk, biz bu sorumluluğun her zaman farkında olduk” diye konuştu. İpbaş “Evlerimizde nasılsak restoranlarımızda da aynı hassasiyetle davranıyoruz. Çiğ ürünleri sirke ve tuz kullanarak yıkıyor, öyle servis ediyoruz” dedi.

unnamed-626.jpg

“Tedbirler artırılmalı”

Kırçiçeği’nin tüm şubelerinde sağlık önlemlerinin artırıldığının altını çizen İpbaş “Hizmetimize ‘Gel Al’ ve ‘Paket Servis’ şeklinde devam ediyoruz. Her şubemiz düzenli olarak ozonlu sistemle dezenfekte ediliyor ve hijyen denetimleri yapılıyor” dedi. Siparişlerin gıda mühendisinin denetiminde hazırlandığını belirten İpbaş “Ekibimiz mutfakta bone, eldiven, maske ve kolluk ile çalışıyor. Kuryelerimiz siparişleri en üst seviyede hijyen ve gıda taşıma kuralları çerçevesinde dezenfekte edilen motorlarla ulaştırıyor. Meslektaşlarım da tedbirlere ağırlık vermeli” diye konuştu.

“Hijyenden taviz vermeyiz”

Emsalsiz lezzetlerin et tesislerinden sofraya gelene kadarki tüm hikayesinin tamamen sağlık barındığının altını çizen İpbaş “İçiniz rahat olsun. 35 yıldır hijyen ve kaliteden asla taviz vermedik, vermeyiz” diye konuştu. Bu dönemde vücudun bağışıklık sisteminin üst düzeyde tutulması için iyi beslenmenin çok önemli olduğunu vurgulayan İpbaş “Biz sunulan her lezzeti yüksek ısılarda pişiriyor, tüm sebzeleri gıdaya uygun şekilde dezenfekte ediyoruz. Bu zorlu günlerde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Siz bize güvenin. Bizim 1985’ten beri en iyi bildiğimiz iş sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.