Konak İlçe Başkanı Gruşçu’dan Yücel’e sitem: 'Bizden yetkiyi alıp…”

Konak İlçe Başkanı Gruşçu’dan Yücel’e sitem: 'Bizden yetkiyi alıp…”

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu belediye meclis üyesi listelerin belirlenmesi ve teslim edilmesinde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yetkiyi kendisinden aldığını söyleyerek sitemde bulundu.

CHP İzmir'de meclis üyesi listesi krizi devam ediyor. Listeler oluşturulurken sancılı bir süreç yaşayan CHP İzmir'de, geçtiğimiz günlerde CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi listelere müdahale edildiğini ifade ederek görevinden istifa etmişti.

YÜCEL’E SİTEM

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu Yücel’e sitemde bulunarak, “Listeler oluştu iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla bir liste oldu. Beni kıran, üzen tek şey, İl Başkanımız, İzmir’in bütün ilçelerinde sadece Konak’ın listesinde yetki alıp teslim etmesi oldu. Bunun dışında herhangi bir şey yok. Bütün arkadaşlarımız bizimdir. Önümüzdeki süreçte biz bütün arkadaşlarımızla beraber çalışacağız. Ve hepsinin de başarılı olacağına eminiz. Hayırlısıyla güzel bir dönemi beraber yaşayacağız” dedi.

YÜCEL LİSTELE MÜDAHALEM OLMADI

CHP İzmir İl Başkanı Yücel basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Belediye başkan adayı ile ilçe başkanı arasında mutabık kaldığı isimlerle liste oluşturulmuştur. Ne benim ne de Tuncay Özkan’ın müdahalesi söz konusu değildir. Aday belirleme noktasında emek, liyakat, müttefik parti içindeki geçmişi konusunda bir profil çizdik. Bu süreci belirleyen yapılar da listeleri oluşturmuştur” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.