Korona virüs tedavisi gören acil Doktoru ve eşinden sosyal medya paylaşımı

Korona virüs tedavisi gören acil Doktoru ve eşinden sosyal medya paylaşımı

Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi Acil Bölümünde çalışan Dr. Ali Öncü ve Eşi Nermin Öncü covid -19 testinde geçtiğimiz gün pozitif çıkmıştı.

Ezgi Yeşi- Öncü ailesi kendilerini izole ederek evde tedavi altına alınarak karantina sürecinde olduklarını belirterek iyi olduklarını sosyal medyadan duyurdu. İşte o paylaşım, “Bizler çok iyiyiz, arayan soran desteklerini esirgemeyen akraba, arkadaş, sevenlerimize ve sevdiklerimize selam olsun. Her şey için çok teşekkür ederiz. Tüm dünyaya ve ülkemize sağlık temenni ediyoruz.” Dedi
Olusum haber gazetesi editörü Ezgi Yeşil öncü ailesini telefon ile arayarak bilgi alan Yeşil, sağlık durumları ve sürecin nasıl geçtiğine dair bilgi aldı. Nermin Öncü, yaşanılan bu sürecin zor olduğunu ancak sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu belirtti. Dr. Ali Öncü evde pandemi sürecinde olduklarını bu süreç içerisinde sürekli enfekte olduklarını ve kendilerini tamamen izole ettiklerini söyleyen Dr. Öncü arayan soran mesaj atan herkese teşekkürlerini iletti. 

img-20200409-wa0044.jpg
Bu önemli süreci daha az sayıyla atlatmanın mümkün olacağını belirtirken, mutlaka evde kalın mesajını verdi. 
Bizlerde medyaege ailesi olarak Öncü ailesine ve Seferihisar da çıkan covid-19 virüsü taşıyan hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Umuyoruz ki bu süreci daha kısa sürede atlatırız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.