Meclis Üyesi Korona’dan Kurtuldu!

Meclis Üyesi Korona’dan Kurtuldu!

Korona Virüsüne yakalanan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, negatif son çıkan test sonuçlarını sosyal medya hesabından açıkladı.

Türkiye’de Korona Virüsü salgını başladıktan sonra salgına yakalananlardan birisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, son çıkan test sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Mart ayında korona virüsü sonuçlarını pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, 9 günlük tedavi sürecinde hastalığa karşı mücadele verdi. Hastalıkla mücadelesini kazanan Eroğlu, hastaneden taburcu edildikten sonra evinde karantina sürecine girdi. 

92844387_955988931485476_8113745314420097024_n.jpg

Karantina sürecinde evinden özellikle gençlere yönelik mesaj paylaşan Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, ‘Bana bir şey olmak diyerek hareket etmeyin. Çünkü karşınızda görünmez bir düşman var” diyerek uyarıda bulundu. Karantina sürecinde evinde kitap okuduğunu, spor yaptığını,  internette gezindiğini belirten Eroğlu, ,  tedavisi sürecinde kendisine tıbbi desteği veren doktorlarına, manevi desteği veren dostların teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından son yapılan test sonucunu takipçileriyle paylaştı.  Eroğlu, hastaneden gelen son korona virüsü test sonucunun Negatif çıktığını ve virüsü yendiğini sevdiklerini bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.