Menderes'te şölen havasında delege seçimi

Menderes'te şölen havasında delege seçimi

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığının olağan kongre öncesi yaptığı delege seçimleri şölen havasında geçti.

Delege seçimlerine katılan üyelerin gözlerindeki mutluluktan bahseden İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, "İyi ailemizin gözlerindeki mutluluktan da anlaşılacağı gibi iktidara çok az kaldı!" dedi.

GENEL MERKEZDEN ÖVGÜ

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığının 2. Olağan Kongresi öncesi gerçekleşen delege seçimleri İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığında gerçekleşti.

Delege seçimlerine, İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Neşe Toker, İyi Parti İzmir İl Başkan yardımcıları ve diğer ilçelerin ilçe başkan yardımcıları katıldı.

Delege seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan, Dr. Neşe Toker, İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığına övgüde bulunarak şunları kaydetti: "Demokratik şölen havasında delege seçimleri ve kongrelerimiz devam ediyor. Genel Merkezimizi temsilen gözlemci olarak katıldığım, misafir edildiğim seçimlerimiz toy havasında, demokrasi şöleni olarak icraa edildi. Tüm teşkilatımızın heyecanı ve sevinci seçimlerimizi şenlik havasına dönüştürdü. Seçime çok iyi hazırlanarak, sorunsuz bir organizasyonu gerçekleştiren, her üyemizle ayrı ayrı ilgilenip ikramda bulunan, ayrıca gelen misafirlerine ve şahsıma çok iyi misafirperverlik sergileyen başta İyi Parti Menderes İlçe Başkanımız Özdemir Makas'a, gençlik teşkilatına, ilçe teşkilatına ve il başkan yardımcılarıma teşekkür ederim."

"TÜM GÜZELLİKLER İÇİN AZ KALDI!"

İlçe Başkanı Özdemir Makas ise, delege seçimlerinin şölen havasında geçtiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İyi Parti Menderes ailesi olarak kongre seçimimiz öncesi delege seçimlerimizi tamamladık. Üyelerimizin gözlerindeki umut ve istek bir kez daha gösterdi ki, tüm güzellikler için az kaldı! Delege seçimimizde bizleri yalnız bırakmayan, Genel Merkez Kurucular Kurucular Kurulu Üyemiz Sayın Dr. Neşe Toker'e, il başkan yardımcılarımıza, diğer ilçelerden gelen ilçe başkanlarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.