MHP İzmir: "Zeybekci, İzmir'in umududur"

MHP İzmir: "Zeybekci, İzmir'in umududur"

İl Başkanı Şahin: "Sandık nöbetimiz var"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin; “Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Vereceğimiz her oy önce ülkemizin sonra da şehrimizin geleceğini belirleyecek. Devlet yapımızın güçlü olması yerel hizmetlerin de güçlü bir şekilde halkımıza yansımasını sağlayacak. İzmir bu güçlü yapıyı bekliyor. Cumhur İttifakı bu gücün adı ve teminatıdır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi de İzmir’in umududur” dedi.

Gerçekleştirilecek olan 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı saatler kala MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin bir açıklama yaptı. Şahin yaptığı açıklamada teşkilat mensuplarına ve Cumhur İttifakına gönül veren İzmirlilere teşekkür etti. MHP olarak beş ilçede seçime girdiklerini fakat İzmir’in otuz ilçesinde aynı gayret ve ciddiyetle çalışma yaptıklarını kaydeden Şahin şöyle söyledi; “seçim çalışmaları dönemi boyunca emek vererek yapılacak her şeyi yaptık. Son ana kadar da bu faaliyetlerimiz devam edecek. Sandık başındaki çalışmalarımızı bu konuda çok önemsiyorum. Hukukçu arkadaşlarımız görev dağılımını yaptı. Her ilçemizde hukuk kadrolarımız görevde olacak. Taviz vermeden her sandıkta hassasiyetle görev yapacağız” 

Söz İzmir’in

“Söz sırası şimdi İzmir’de. İzmir kendisi için, şehri için ve ülkesi için en güzel kararı verecek. Bizim boynumuz bu karar karşısında kıldan incedir. Büyük bir başarı kazanacağımıza inanıyorum. Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Vereceğimiz her oy önce ülkemizin sonra da şehrimizin geleceğini belirleyecek. Devlet yapımızın güçlü olması yerel hizmetlerin de güçlü bir şekilde halkımıza yansımasını sağlayacak. İzmir bu güçlü yapıyı bekliyor. Cumhur İttifakı bu gücün adı ve teminatıdır.” Dedi.

Teşkilatlara Teşekkür

Son olarak partililere ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden Şahin, “zorluklara göğüs gererek ve ahenkle yürüttüğünüz seçim çalışmalarımızın son gününe geldik. Hepinize gösterdiğiniz gayret ve ciddiyet için çok teşekkür ederim. Tüm teşkilat mensuplarımdan son ana kadar çalışmaları sürdürmelerini bekliyor, sandık nöbetinde de aynı gayreti ortaya koyacağımıza inanıyorum” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.