MHP'li Bakır'dan 8 Mart mesajı

MHP'li Bakır'dan 8 Mart mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Kadın İl Başkanı Fatma Bakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

MHP İzmir Kadın İl Başkanı Fatma Bakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. MHP'li Bakır açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bütün insanlık olarak baktığımızda;gerek duygusal olarak, gerekse fiziksel olarak en güçsüz, korunmaya ve kollanmaya en çok ihtiyaç duyacak varlık olarak kadınlar  görünmektedir. Oysaki bu narin yaradılışın altında engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik yatmaktadır. Anne, sevgili, eş, evlat olma özelliğine sahip olan kadınlarımız,bu özellikleri dolayısıyla insanlığın estetik bütünlüğü ile beraber toplumun vicdanını ve gücünü temsil etmektedir. Kutsal annelik görevinin yanı sıra üstlendikleri roller ile günümüzün çağdaş medeniyetinin oluşmasında büyük katkı sağlayan kadınlar, tarihimizin her döneminde devletlerin kuruluşundan itibaren yönetiminin her kademesinde yer almış ve gereken saygıyı görmüştür.

Bu manada kadınların toplumda hak ettikleri saygın yeri alması, bireysel hak ve özgürlüklerine sahip çıkması, yaşadıkları sorunların çözümünde rol oynaması bakımından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü önemli bir farkındalık yaratmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri olan kadınlarımızın toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamdaki yerinin sağlamlaşması ve hak ettiği saygıyı görmesi için  bizler de elimizden geleni yapacağız. Bir günün değil her günün kadınlar günü olduğu bir toplumsal bilinç oluşturmak için mücadele edeceğiz.

Asla unutulmamalıdır ki; “İstikbal, neslin emanetçisi olan kadınlarımızın ellerinde şekillenecektir.” Bu vesile ile başta Şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm Izmirli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.