Millet'in adayı Şıktaşlı'dan 14 Şubat jesti

Millet'in adayı Şıktaşlı'dan 14 Şubat jesti

Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle sabahın erken saatlerinde işe gitmek için kentin çeşitli noktalarında servis bekleyen kadınlara karanfil dağıttı.

Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Manisalı kadınları unutmadı. Sabahın erken saatlerinde Milletin Adayı Sıktaşlı, kentin çeşitli noktalarındaki servis duraklarını tek tek gezerek, işe giden kadınlara karanfil hediye etti.

siktasli03.jpg

Alaybey, Karaköy, Sultan Camii başta olmak üzere kentin çeşitli noktalarındaki servis duraklarında kadınlar ile buluşan Millet İttifakı’nın adayı Şıktaşlı, bir taraftan karanfilleri dağıtırken, bir taraftan kadınlarla sohbet etti. Sabahın erken saatlerinde işyerini açan kadın esnafa da ziyarette bulunan Şıktaşlı, kadın esnafla da sohbet ederek sıkıntılarını yakından dinledi. Sıktaşlı ayrıca, bir çok kıraathaneye de ziyarette bulunarak, vatandaşla sohbet etti. Hediye edilen karanfillerden memnuniyetlerini dile getiren kadınlar, 31 Mart yerel seçimlerinde Milletin adayını başkan olarak görmek istediklerini ifade ettiler. 

siktasli12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.