Mustafa Arslan: "Sorunları 5 yılda çözerim; sonraya bırakmam"

Mustafa Arslan: "Sorunları 5 yılda çözerim; sonraya bırakmam"

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, ilçenin birikmiş sorunlarını 5 yılda çözeceğini ve sonraya sorun bırakmayacağını söyledi.

Cumhur İttifakının AK Partili Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, seçim çalışmalarını neredeyse 24 saate yaydı. Tokat Erbaalılar Derneği’nin davetine katılan Arslan, Bucalı müteahhitlerle de bir araya geldi. Arslan Evka-1’de ise pazaryeri esnafını ziyaret etti. Bütün ziyaretlerinde projelerini ve yönetim vizyonunu anlatan Arslan, “50+9 projeyi hayata geçireceğiz. Vatandaşımız ‘bunların yarısını yapsanız bile yeter’ diyor ama biz hepsini 5 yıllık dönem içinde başlatıp önemli bölümünü de bitirmiş olacağız. 5 yıllık dönemin ardından Buca’da en küçük bir sorun kalsın istemiyorum” mesajını verdi. 

ho1c1288.jpg

10 YILDIR BUCA İÇİN ÇALIŞIYORUM

Mustafa Arslan Tokat Erbaalılar Derneği ziyaretinde de projelerini anlatırken, bu projeleri birkaç aylık sürede hazırlamadığını belirterek şöyle konuştu: “Ben de Buca’da yaşayan bir vatandaşım. Sizlerin yaşadığı sorunların aynısını yaşıyorum. 2009 yılından bu yana da belediyenin içindeyim. Biliyorsunuz bir kişi 4 yıl okuduğunda mimar, mühendis olabilir ki, ben 5 yıl meclis üyeliği yaptım. Meclis üyesi olduğum günden beridir Buca’nın dertleri ile dertliyim ve çözüm projeleri hazırlıyorum. Bu yüzden Buca’nın gerçek sorunlarına hitap eden 50+9 proje hazırladık. Projeleri meclis üyeliğim zamanında hazırlamaya başladık. Fakat o zaman hazırlayıp sunduğumuz projeleri kimse görmek ve hayata geçirmek istemedi. Biz de bu yerel seçimde halkımızdan yetki alıp, bunları hayata geçirmek için yola çıktık” diye konuştu. 

AYRI GAYRI YOK HEPİMİZ BUCALIYIZ

Buca Müteahhit İş Adamları Derneğinin (BUMİDER) kahvaltı davetine de katılan Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan müteahhitlere gelecek 5 yıl içinde Buca’da hayata geçirecekleri vizyon projelerini tanıttı. Sözlerine başlarken ilçenin yaklaşık 500 bin nüfusuna da aynı yakınlıkta olduğunu ifade eden Arslan, “Meclis üyeliğim veya ilçe başkanlığım döneminde bana gelen hiç kimseye ne partisini ne de nereli olduğunu sormam. Buca’da yaşayan bizler Türkiye’nin çeşitli yerlerinde belirli sebeplerle zamanında geldik ve burada bir hayat kurduk. Hepimiz Bucalı ve İzmirliyiz. Hiçbir gerekçe ile insan ayırımı yapmam, yaptırmam da… Buca’nın nüfusuna ve potansiyeline baktığımızda İzmir’in en güçlü ilçesi olması gerekirken Buca hak ettiği yerde değil. Bu Buca’da yaşayan hepimizin ortak sorunudur” dedi. 

BUCA ‘KALDIRIM SÖK-TAK’LA İLERLEYEMEZ

İlçelerde sadece kaldırım yenilemenin belediyecilik olmadığını da aktaran Arslan, “Bir insanın vizyonu ne ise hayata ve çevresine de o yansır. Bizler Buca’yı sözde değil gerçekten İzmir’in en güçlü ilçesi yapmak istiyoruz. Bunun için de meclis üyeliğimden bu yana çalışıyorum. Hedefimiz, Buca’yı bütünüyle büyütüp İzmir’de hak ettiği konuma taşımaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.