Mustafa İduğ: "Büyükşehir ile uyum içinde çalışacağız"

Mustafa İduğ: "Büyükşehir ile uyum içinde çalışacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın geleceğini birlikte kurgulamak için ekibiyle yola çıktıklarını belirtti.

CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak, ilçe yöneticileri, partililer ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile buluşan İduğ, seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verirken, katılımcıların önerilerini de dinledi. Millet İttifakı’nın Bornova’da bir kıvılcım oluşturacağına inandığını belirten Dr. İduğ, İYİ Parti’nin 30 ilçe içinde en yüksek meclis üyesi kontenjanına Bornova’da sahip olduğuna dikkati çekti. İYİ Parti İlçe Başkanı Tabak’ın destek mesajları içeren “Elimizi taşın altına koyup, gece gündüz birlikte çalışacağız. Burada yakacağımız ateş, Türkiye’ye yayılacak” sözleri ayakta alkışlandı.

'HAYALİNİ KURDUĞUMUZ BORNOVA'

Toplumun her kesiminden büyük destek gördüklerini belirten İduğ, Bornova’yı büyütmek için yola çıktıklarını belirtti. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in 'Birinci Cemre' tanıtım toplantısında açıkladığı projelerin, İzmir’den başlayarak geleceğin Türkiye'si hayalini gerçek kılacağına dikkati çeken İduğ, şunları söyledi: “Bu hedefler, hayalini kurduğumuz Bornova ile örtüşüyor. Büyükşehir Belediyesi ile uyum ve bütünlük içinde çalışacağımızı müjdeliyorum. Bornova’yı büyütmek için geliyoruz. Bu büyüme içerisinde herkese yer açıyoruz. Bizimle yürümek isteyen, destek olan herkese yer var. Yeni bir heyecanla, Aşk’la Bornova’ya hizmet edeceğiz. Kazanan Bornova, Bornova halkı olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.