Nihat Zeybekci Habertük'te soruları yanıtlıyor

Nihat Zeybekci Habertük'te soruları yanıtlıyor

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlıyor...

İZMİRLİLER 31 MART'TA İZMİR'İN KADERİNİ OYLAYACAKTIR

Bu tamamen CHP'yi ilgilendiren bir konu. Benim için hiç farketmez. Aziz Kocaoğlu mevcut belediye başkanıdır. Milletin iradesine saygı göstermek gerekir. Onun dışında söyleyeceğim bir şey yok. Biz şu anda İzmir'in kaderini düşünüyoruz. Orada AK Parti'nin kaderi demek son derece yanlış olur. Biz 31 Mart seçimde İzmirliler'in, İzmir'in geleceğine oy vereceklerini, kaderini oylayacaklarını düşünüyoruz. Bizim İzmir'in gönlüne girme gayretimiz 7 gün 24 saat anlatmak. Demokrasinin gereği İzmirli'nin huzuruna çıkıp projelerimizi, hikayelerimizi, gelecek projelerimizi anlatmak.

İZMİR SOKAKLARINDA HER GÜN GÜNDE 5-6 SAAT YÜRÜYORUM

İzmir'in tüm sivil toplum örgütlerini, yoldaki vatandaşımızı, çocukları, gençlerini dinliyoruz. Onların neyi beklenti haline getirdiklerini dinliyoruz. Geleceğin dünyasındaki Türkiye'nin yerinde en avantajlı İzmir olduğunu söylüyoruz. Günde en az 5-6 saat sokaklarda yürüyoruz. İzmirliler İzmir'e oy verecekler. Kendilerine oy verecekler, çocuklarının geleceğine oy verecekler.

İZMİR'DE İDDİA EDİLEN KAYGILAR O KADAR MİNİMAL BOYUTTA Kİ

İzmir'in projelerini konuşuyoruz, ihmal edilmiş problemlerini konuşmamız gerekiyor. Sadece bu alanı konuşacağız. Bunu alıp da başka yerlere götürmeye kalkılırsa, mazeretlerini anlatamayacak olanların bunu yapma ihtimalleri yüksektir. Belirli bir kesim var onlara saygı duyuyoruz. Çoğunluk itibarıyla baktığımız zaman İzmir'in her tarafını biliyorum, bütün ilçelerini biliyorum. CHP'lilerle temas ediyorum. Kaygılar bölümü o kadar minimal bir bölüm ki. 21. yüzyılda demokrasinin hakim olduğu, insanların seçim zamanlarında beğenmeiklerini değiştirme kabiliyetleri olarak sürece kaygı duymalarını korku imparatorluğu olarak görüyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.