Nihat Zeybekci İzmirliler'e seslendi

Nihat Zeybekci İzmirliler'e seslendi

"Bir İzmir var o da hepimizin."

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim için sandığa gitmeye saatler kala İzmirlilere seslendi. Zeybekci, "Bir İzmir var o da hepimizin. Sizden tek bir ricam var, yarın tercihinizi yaparken, İzmir'i ve İzmir'in geleceğini düşünün ve şu soruları kendinize sorun; Gençlerimiz iş bulmak için neden başka şehirlere gidiyor, trafikte bu kadar zaman kaybetmek zorunda mıyız, basit bir yağmurda bile neden bu kadar çok sorun yaşıyoruz?" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim için sandığa gitmeye saatler kala İzmirlilere sosyal medyadan paylaştığı bir video ile seslendi.

Zeybekci, "Sevgili İzmirli hemşehrilerim, bir İzmir var o da hepimizin. Bu pazar günü İzmir’imize oy verin, kendinize oy verin, geleceğinize oy verin. İzmir kazansın" dedi.

Zeybekci paylaşılan videoda İzmirlilere şöyle seslendi; 

"Sevgili İzmirli hemşehrilerim, pu pazar sandık başına gideceğiz ve bir demokrasi bayramını daha hep birlikte kutlayacağız. Bir İzmir var o da hepimizin. Sizden tek bir ricam var, yarın tercihinizi yaparken, İzmir'i ve İzmir'in geleceğini düşünün ve şu soruları kendinize sorun; Gençlerimiz iş bulmak için neden başka şehirlere gidiyor, trafikte bu kadar zaman kaybetmek zorunda mıyız, basit bir yağmurda bile neden bu kadar çok sorun yaşıyoruz? Tüm bunların bir çözümü var ve bu çözümleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. İzmir her şeyin çok daha iyisini hak ediyor. Bu Pazar günü İzmirimize oy verin, kendinize oy verin, geleceğinize oy verin. İzmir kazansın." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.