Öğrencilerden kan bağışına destek

Öğrencilerden kan bağışına destek

Bayraklı'da Osman Çınar Ortaokulu öğrencileri kan bağışı kampanyasına dikkat çekmek için sevgi yolunda etkinlik düzenledi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Osman Çınar Ortaokulu öğrencileri, öğretmenler ve İzmir Ege Bölgesi Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle, kan bağışı kampanyasına dikkat çekmek için bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Öğrenciler, Sevgi yolunda trampet çalarak "Bir kan bir can" sloganlarıyla kan bağışına destek istedi. Etkinlikte halk oyunlarından figürler sergileyen öğrencilere vatandaşlarda alkışlarla destek oldu.

Bayraklı Osman Çınar Ortaokulu öğrencileri kan bağışı kampanyasına dikkat çekmek için sevgi yolunda etkinlik düzenledi. İzmir Ege Bölgesi Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle gerçekleşen etkitlikte özellikle kış aylarında azalan bağışlar nedeniyle artan kan ihtiyacına dikkat çekildi. Etkinliğe Öğrencilerin yanı sıra öğretmen, veliler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bayraklı sevgi yolunda "bir bağış bir hayat, bir can üç hayat kurtarır," yazılı dövizlerle yürüyerek kan bağışı isteyen öğrenciler, farklı yörelere ait halk oyunları sergileyerek yoldan geçen vatadaşların ilgisini çekmeyide başardı. Herkes tarafından ilgiyle izlenen ve büyük alkış alan etkinlik öğrencilerin okulun trampet takımı ile birlikte "Bir kan 3 can" sloganlarıyla yürmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.