Olgun Atila 1 Mayıs'ı İşçilerle Beraber Kutladı

Olgun Atila 1 Mayıs'ı İşçilerle Beraber Kutladı

Bornova'nın genç belediye başkanı Olgun Atila 1 Mayıs'ta işçilerin yanında kutlamalara katıldı.

İşçilerle beraber pankart taşıyan Atila, Gündoğdu Meydanı'ndaki kutlamaya katılmadan önce Fen İşleri Şantiyesi'nde bulunan işçileri ziyaret ederek burada bir konuşma gerçekleştirdi. Bornova Belediye Başkanı, şantiye'de yaptığı konuşmada, herkesin kardeşçe ve bir diğerini ötekileştirmeden yaşamaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Fen İşleri Şantiyesi'nde işçilerle bir araya geldi. 1 Mayıs’ın hak ve özgürlük mücedelesinde çok önemli bir gün olduğunu ifade eden Başkan Olgun Atila,Hepimizin kardeşçe, birbirimizi ötekileştirmeden yaşamaya ihtiyacımız var. Bu kent barışın ve özgürlüğün kenti. Her yerin Bornova ve İzmir gibi olmasını diliyorum” dedi.

medyaege-olgun-atila

Şantiyedeki buluşmaya katılan sendika temsilcileri de işçilerin bayramını kutladı. Belediye İş Sendikası 6 Nolu Şube Başkanı Buket Mertoğlu, “Bu 1 Mayıs’ta sendikalıyız. Bir sonraki 1 Mayıs’ta hak ettiğimiz daimi işçi kadrolarını alacağız” dedi. Tüm işçilerin bayramını kutlayan Genel - İş Sendikası 7 Nolu Şube Başkanı Kemal Köroğlu ise bir yıl önce sendikasız olan taşeron işçilerin bu yıl sendikalı olarak 1 Mayıs’a katılmalarının sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.