Özgür Özel: “Oyum İYİ Parti’ye”

Özgür Özel: “Oyum İYİ Parti’ye”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Kayseri'deki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında, “Ben de hiç erinmeden, yüksünmeden İYİ Parti'ye oy vereceğim. Hepinizi bu birlikteliğe sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti ile yapılan işbirliği ile ilgili konuştu. İYİ Parti ile anlaştıklarını ve iki partinin de bazı bölgelerde seçime girdiğini bazılarında girmediğini söyleyen Özel, "Herkese söylüyorum. Sandık başına vardığımızda, ilçede CHP varsa CHP, İYİ Parti varsa İYİ Parti. Büyükşehirde İyi Parti olduğuna göre, İYİ Parti logosuna baktığımızda bu seçimde o logo bizim için altı ok hükmündedir" dedi.

“HEPİNİZİ DAVET EDİYORUM”

"Aynı yaklaşımın, Sayın Genel Başkanım deyince bana kızan, 'Ablan ne zaman genel başkan oldu' diyen İYİ Parti'nin Sayın Genel Başkanı Meral Akşener için de geçerli olduğunu bilin. " diyen Özel, devamında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için, "İstanbul'da iki kez altı oka oy basacak" diyerek, "Ben de hiç erinmeden, yüksünmeden İYİ Parti'ye oy vereceğim. Bu yüzden hepinizi bu ittifaka büyük bir coşku, büyük bir kararlılıkla sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

SANDIK GÜVENLİĞİ UYARISI

Özel, sosyal medyadaki "oylar çalınacak, oylar korunamayacak" şeklindeki iddiaların seçmeni sandıktan uzak tutmak için yapılan bir proje olduğunu ileri sürdü.

Sandık görevlilerine çağrıda bulunan Özel, "Eğer sandık görevlisi günü geldiğinde görev yerine zamanında giderse gözünü dört açarsa herhangi bir hile olmadan sayımı tamamlattırıp ıslak imzayı sana getirirse problem yok. O yüzden Facebook'tan, Twitter'dan okuduğuna, birinin öyle böyle anlattığına bakma, oyunu kullan, kullandır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.