Özlem Ören, 'Lütfen evde kalalım'

Özlem Ören, 'Lütfen evde kalalım'

Bebek lakaplı oyuncu ve sunucu Özlem Ören, koronavirüs salgınında evinde kalarak neler yaptığı anlattı. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de pek çok sayıda can kaybına sebep olan koronavirüs salgını devam ediyor.  Bebek lakaplı oyuncu ve sunucu Özlem Ören, yaşanılan zor günlerde evinde kalarak kurallara uyuyor.

1791670b-925d-4634-898a-eb2554fea381.jpg

Lütfen evde kalalım diyen güzel sunucu ve oyuncu Özlem Ören, "Öncelikle bu zor süreçte canları pahasına yorulmadan çalışan tüm kahraman sağlık çalışanlarına her zamankinden daha çok  minnettarız. Cesaretlerini hayranlıkla izliyorum. İyiki varsınız. Onlar bizim için canla başla çalışıyor. Lütfen evde kalalım. Gerekmedikçe evden dışarı çıkmayalım, bu virüsü el birliğiyle alt edelim. Evimizde de mesafemizi koruyalım, sarılıp, öpüşmeyelim. Mümkün olduğunca hareketli olalım, spor yapalım, uyku düzenimize ve beslenme düzenimize dikkat edelim. Özümüze dönelim, ailemizle vakit geçirelim. 

8321121f-9ea1-447d-861d-ee96ba729385-(1).jpg

Ben, bol bol kitap okuyorum,  film-dizi izliyorum, yemek yapıyorum, yeni yemekler deniyorum ,  Puffy ve Spy iki köpeğimiz var. Onlarla pek sıkılacak vaktimiz olmuyor. Yaramazlık ve oyun peşindeler. Herkes gibi ailece hijyen hastalığımız var bu sıra heleki market alışverişinden geldiysek 2-3 saat aldıklarımızı balkonda bekletiyoruz, tek tek sirkeli suyla, dezanfektanla silip yerleştiriyoruz.  Müzik , spor , sosyal medya derken vakit geçiyor. Güzel günler için ailemiz için sevdiklerimiz için evde kalmaya devam. Sokaklarda korkmadan dolaşmak insanların arasına karışıp dilediğince alışveriş yapmak, bir arkadaşını gördüğünde elini sıkıp sarılmak ne büyük nimetmiş ... Aslında bu süreçten ders çıkarılacak çok şey var. İnsanoğlu, canlılara, havaya , suya, doğal kaynaklara öylesine zarar verdiki...  Zengini, fakiri, ünlüsü, ünsüzü hepimiz aynı sınava tabiyiz. Burnundan kıl aldırmayanlar, bu dağları ben yarattımcılar da herkes kadar çaresiz. Evin keyfini çıkarın, insanın evi gibisi yok. Evde kalın, sağlıklı kalın" dedi.

51c11ec8-0af3-46a1-b1b0-8a99fef5fa07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.