Ramazan İzol: "AK Parti okyanustur; dalgalar sadece çöpleri kıyıya atar"

Ramazan İzol: "AK Parti okyanustur; dalgalar sadece çöpleri kıyıya atar"

Güneydoğu Anadolu’nun önemli genç kanaat önderlerinden Ramazan İzol “AK Parti oy mu kaybediyor” sorusuna cevap verdi.

Yerel seçimlerin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan  Güneydoğu Anadolu’nun önemli genç kanaat önderlerinden Ramazan İzol “AK Parti oy mu kaybediyor” sorusuna cevap verdi.

6479c20b-50ec-4fa1-bbe1-9c93d1425122.jpg

İzol yaptığı konuşmada : “öncelikle böyle bir soru sorduğunuz için size çok teşekkür ediyorum. AK Parti'ye gönül vermiş, Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş davaya bütün samimiyeti ile inanmış milletimize, kardeşlerimize, büyüklerimize, bu son seçimdeki bazı büyükşehirlerin kaybetmesiyle birlikte acaba AK Parti yeniliyor mu, düşüyor mu? Yine bir sesler bir korku, bir endişe gibi bir durum ortaya çıktı. Naçizane Güneydoğunun genç kanaat önderlerinden birisi olarak büyüklerime kardeşlerime şunu ifade etmek istiyorum: Hayır AK Parti bitmiyor, AK Parti koca bir okyanus'tur, okyanusun dalgalanmasının da çöpler dışarıya atılır. Bu bir dalgalanmadır. çöpleri dışarı atan bu dalgalanmayla okyanus asla kurumaz ve küçülmez.

“AKTİF SİYASETE GİREBİLİRİM”

Bugüne kadar parti büyüklerimizin tüm ısrarlarına rağmen aktif siyasete girmemiştim. Ancak bu saatten sonra ben de kollarımı sıvayacağım. Daha aktif bir şekilde genç kardeşlerimiz ve büyüklerimiz ile şevkle iştahla davanın ehemmiyetini bilerek aziz vatanımızı sadece devletimizi ve vatanımızı değil, bize el açmış, bize kucak açmış, bize el uzatmış, tüm diğer ülkeleri de kucaklamak için biz partimize, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız.

“ÇEKİLİN BİZ GELİYORUZ”

Milletimizin Devletimizin, Vatanımızın bekasını  gözeterek hizmete daha aktif devam edeceğiz.Metal yorgunluğu yüzünden partimizi olumsuz etkileyenler,kendi kesesinin derdine düşenler, şevki azmi ve inancı olmayanlar, davanın ehemmiyetini anlamayanlar çekilin biz geliyoruz. Taze bir kan, aktif dava şuuruna sahip bir gençlik, güçlü bir oluşum ile yola devam edeceğiz.

Allahın izniyle dün olduğu gibi bugünde yarında reisimize ve reisimizin gönül verdiği büyüttüğü onun bir evladı haline geldiği, milletimizin kaderiyle kaderi bir olan AK Partiye destek çıkıyoruz “diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.