Roma’dan güldüren Cengiz Ünder paylaşımı

Roma’dan güldüren Cengiz Ünder paylaşımı

Roma, milli yıldızımız Cengiz Ünder hakkında yaptığı paylaşımla güldürdü. Genç oyuncunun İtalyancasını geliştirdiğini ifade eden paylaşımda Cengiz'in İtalyanlar tarafından sıklıkla kullanılan bir jesti yaparken çekilmiş fotoğrafına yer verdi.

İtalya Serie A’nın güçlü ekiplerinden Roma’da forma giyen 21 yaşındaki milli yıldızımız Cengiz Ünder, Roma’nın resmi Twitter hesabından yaptığı güldüren paylaşımla sosyal medyada gündeme geldi.

Geçen sezon Teknik Direktör Eusebio di Francesco tarafından İtalyanca öğrenmesi gerektiğinin altı çizilen ve bu yönde özel dersler aldığı bilinen Cengiz’in; İtalyanlar’ın günlük hayatında sıklıkla kullandığı bir jesdi yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaşan hesap, “Cengiz yaz boyunca İtalyancasını geliştirdi ve sonra…” ifadelerini kullandı.

basliksiz-5-007.jpg


Roma’nın resmi İngilizce hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede çokça beğeni ve yorum aldı. Geçen sezon Roma formasıyla 32 resmi maçta 8 gol, 2 asiste imza atan ve özellikle sezonun ikinci yarısındaki oyunuyla kadronun vazgeçilmezi haline gelen Cengiz, bu sezonun ilk haftasında da Roma’nın deplasmanda Torino’yu 1-0 yendiği maçta ilk 11’de yer alıp 70 dakika sahada kaldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.