RÜZGAR ERKOÇLAR , MAFYA BABASI OLDU

RÜZGAR ERKOÇLAR , MAFYA BABASI OLDU

Yönetmenliğini DENİZ DENİZCİLER’in yapacağı, yapımcılığını Demir DEMİR'in sahibi olduğu, DEMİR YAPIM’ın üstlendiği “BABA Bİ BUÇUK" isimli komedi filminin çekimleri başladı.

Yapımcı Demir DEMİR ; “ Güzel bir sinema projesinde , iyi bir yönetmen,Kaliteli oyuncular, sağlam teknik ekip ve son teknoloji sistemle sektörde ses getireceğini düşündüğümüz “BABA Bİ BUÇUK”  güzel işlerin başlangıcı olacak. Film için gece gündüz , en iyisini vizyona ve ekrana yansıyabilmek için çalışıyoruz. Umuyorum ki herkesin özlediği bir komedi  izletirceğiz “ dedi.


Başrollerinde PEKER AÇIKALIN ve RÜZGAR ERKOÇLAR ’ın olduğu filmde diğer oyuncular şimdilik sır gibi saklanıyor. Ocak ayı içerisinde çekimleri tamamlanması planlanan “ BABA Bİ BUÇUK “ isimli komedi filmi 2018 yılında vizyona girecek ve şimdiden yılın en iddialı komedi filmlerinden biri olması bekleniyor.  


RÜZGAR ERKOÇLAR ’ ın son değişiminden sonra , mafya babasını oynayacak olması da büyük merak konusu oldu. Filmin tanıtım fragmanı çekimlerinde ilginç anlar yaşayan Erkoçlar ; Senaryo çok ilgimi çekti, hep merakla izlerdim bu tip filmleri. Şimdi aynı heyecanla ve bir baba edasıyla bu projede yer aldığım için çok mutluyum “ dedi. Filmde mafya babası  Peker Açıkalın ‘ın oğlunu oynayan Erkoçlar, çekimlerin çok eğlenceli ve aksiyon dolu geçeceğinin sinyallerini de verdi. 


Film’in dikkat çeken karakterlerinden biri de  Görkem Mete DEMİR. ..Aslında filmin beyni.. Röportajlarda da minik Görkem ; aslında  başrolün başı benim “ gibi iddialı bir yorumda bulununca , Başrol oyuncuları Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar  Görkem’ e  “BABA “ diyerek destek verdiler. Önümüzdeki yıllarda kaliteli dizi ve sinema projelerinde sıkça görüleceği anlaşılıyor.. Sette haber yapmak için gelen sevgili haberci dostlarımızda bu eğlenceli anları görüntüleriyle renklendirdiler.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.