Rüzgar Sörfü Türkiye Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu

Rüzgar Sörfü Türkiye Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu

Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü ev sahipliğinde Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Rüzgar Sörfü / Slalom Türkiye Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu.

U15 Junior Kızlar kategorisinde Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Elif Ercan birinci, Aylin Özay ikinci ve Lara Mey Yalçın üçüncü oldu. U15 Junior Erkekler kategorisinde Çağla Kubat Rüzar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Berke Özay ilk sırayı alırken ferdi olarak yarışan Halil Özbey ikinci ve yine Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Ozan Özay yarışları üçüncü sırada tamamladı.

U17 Kızlar kategorisinde Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Elif Ercan birinci, Aylin Özay ikinci ve İpek Kaçan üçüncü sırada yer aldı. U17 Erkekler kategorisinde Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Sarp Önkahraman birinciliği elde ederken Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Toprak Ege Hazer ikinci ve Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Berke Özay üçüncü oldu.

Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Ayşe Su Aygüven U20 Kadınlar kategorisinde ilk sırayı alırken Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Yağmur Güneri ikinci ve Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Ela Dönmez üçüncü oldu. U20 Genç Erkekler kategorisinde Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Ali Maga birinci sırada, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Angele Hacudi ikinci sırada ve Aktif Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Emir Gürsoy üçüncü sırada yer aldı.

Kadınlar kategorisinde Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Çağla Kubat Diaz birinciliği elde ederken Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Fulya Ünlü ikinci ve Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Dilara Uralp üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Erkan Morgan ilk sırada yer aldı. Yarışları, Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Ali Maga ikinci sırada ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden İsa Pamir Saçkan üçüncü sırada tamamladı. Masterler kategorisinde ise Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Tayfun Önür birinci, Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Kürşad Serdar Varol ikinci ve Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Özfer Uralp üçüncü oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dilikoğlu, birbirinden zevkli yarışlarla şampiyonayı geride bıraktıklarını söylerken desteklerinden dolayı ev sahibi Büyükçekmece Belediyesi ve Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü’ne teşekkür etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.