Seferihisar adı gibi sakin kaldı

Seferihisar adı gibi sakin kaldı

İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi üzerine 48 saat lik yasak ilan edildi.

Ezgi Yeşil -Bunun üzerine Seferihisar ‘da bugün sabah saatlerinden itibaren sessizlik büründü. Seferihisar Belediyesi ekipleri, Sosyal vefa grubu görevlileri eczane hastaneler ve ekmek dağıtan ekiplerin vatandaşlara yardım için seferber oldu. 
Dışarı çıkan vatandaşlara 200₺ ile 3150₺ para cezası verileceğini duyuran Bakanlık, ilçe Emniyeti dışarı çıkanları kontrol etti. 
Seferihisar Belediye ekiplerince iyigünde kötü günde sloganıyla seferihissr halkının yanında olduğunu duyurdu. 
Başkan Yetişkin Seferihisarlıların yanında
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklama yaptı

Başkan Yetişkin Seferihisar Belediyesi’nin görevinin başında olduğunu belirtirken “Dün itibariyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından çalışmalarımıza hızla başladık. Seferihisar Belediyesi olarak koronavirüs mücadelesi kapsamında oluşturduğumuz ekiplerimizin sayısını arttırdık. Sokağa çıkma yasağı süreci boyunca ekiplerimiz bakanlığımızca belirlenen işyerleri ile vatandaş arasında koordinasyonu ve lojistik desteği sağlayacaktır. Lütfen paniğe kapılmadan evlerinizde kalın. Biz her zaman yanınızdayız” dedi.

Seferihisar Belediyesi’ne ulaşmak isteyen vatandaşlar 0549 449 77 43 – 0549 805 88 61 ve 444 7 743 numaralarını arayarak 176 ya da 222 dahili hatlara bağlanabilir.

2020-04-11-16-17-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum