Selçuk’un Filiz’ine yoğun ilgi!

Selçuk’un Filiz’ine yoğun ilgi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında CHP Selçuk Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel'e yoğun ilgi gösterildi.

İzmir’de CHP’nin iki kadın adayından biri olması nedeniyle de dikkatleri çeken Sengel’i Selçuklular yalnız bırakmadı. Günler öncesinden sosyal medyadan ve yüz yüze temaslarda yapılan çağrılar karşılık buldu ve Selçuk'tan sabah saatlerinde yüzlerce partili, ‘bizim kız’ dedikleri adaylarına destek vermek için İzmir'e hareket etti.

fcs-aday-tanitim1.jpg

BAHARIN GELECEĞİNİN AYAK SESLERİ

Önemli mesajların verildiği toplantıda yüzlerce Selçuklu da tribünlerden coşkulu destek verdi. CHP'nin Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel sahneye çıktığında tüm salonda büyük bir coşku yaşandı ve alkış sesleri yükseldi. Sengel, yaptığı açıklamada aday tanıtım toplantısında CHP’nin çok değerli adaylarıyla büyük bir aile olarak güç gösteri yaptıklarını dile getirdi. Sengel, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu ve Büyükşehir Adayımız sayın Tunç Soyer, diğer tüm ilçe adayı arkadaşlarımız, partililerimiz  ve tüm katılımcılarla büyük bir coşku yaşadık. Bu coşkunun 31 Mart’ın sonunda Selçuk’umuza, diğer tüm ilçelerimize, İzmir’imize ve Türkiye’ye baharı getireceğinden hiç kuşkumuz yok.”
fcs-aday-tanitim6.jpg

fcs-aday-tanitim.jpgfcs-aday-tanitim2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.