Serdar Sandal: "Bayraklı için 3,5 yıllık birikimimiz var"

Serdar Sandal: "Bayraklı için 3,5 yıllık birikimimiz var"

Medya Ege TV’de canlı olarak yayınlanan Siyasetin Gündemi programının konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal oldu.

Bayraklı’nın sorunları ve çözümleriyle ilgili projelerini anlatan Sandal, “Geçmiş dönemde Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için aday adayı oldum. Son 3,5 yıldır da Bayraklı’nın sorunları üzerine ekip arkadaşlarımla birlikte çözüm ürettik. Daha yaşanır bir Bayraklı, ekonomik gücü olan, sosyal donatıları olan, kültürel varlıklarını gösterebilen bir Bayraklı olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

img_3412.jpg

Türkiye’nin genel sorunu gibi Bayraklı’nın da bir işsizlik sorunu, bir yoksulluk sorunu olduğuna dikkat çeken CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, “Bizim hedefimiz işsizlikle yerel anlamda mücadele etmek. İhtiyaç halinde olan vatandaşlarımızı belirleyip, onların ihtiyaçlarını giderecek destekler bulunmak. Bunun dışında biz her yaşta insana hizmet ve yaşanabilir bir Bayraklı düşünüyoruz. Bayraklı’yı çocuk ve gençlik merkezi haline getirmeyi. Turizmin ana merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Her mahalleye modern kreşler açarak çocuklarımızın eğitimine katkı koymayı. Onlarla ilgilenmekten kendisini sosyal hayattan soyutlayan kadınlarımızı,  eğitim ve öğretim projelerimize alarak hayata kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

img_3422.jpg

Meclis üyeliği sıralamasında ilk 10'da 7 kadın adayı olmasının kendisi için gurur verici bir durum olduğunu ve özellikle tercih ettiğini belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, “Biz kadına seçme ve seçilme hakkını veren bir partiyiz. Kadınlarımızın daha çok sayıda siyasette olmasını istiyoruz. Bu anlamda meclis üyesi listesinde 7 kadın adayımızın olmasından dolayı ayrıca gurur duyuyorum. Ülkem ve ilçem onların varlığıyla daha da güçlenecek ve güzelleşecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.