Şimdiden dostluk kazandı

Şimdiden dostluk kazandı

Süper Amatör Lig Beyaz grupta yarın derbi oynanacak. Karşılaşma öncesince Çaybaşıspor ve Torbalıspor Kulüp Başkanları açıklamalarda bulundu.

Yarın oynanacak olan Çaybaşıspor ve Torbalıspor müsabakası öncesinde kulüp başkanları açıklama yaptı. Süper Amatör Lig Beyaz grubun en önemli maçı yarın 7 Eylül Stadyumunda oynanacak. Her iki takım müsabaka öncesi tüm hazırlıklarını tamamlarken kulüp başkanlarının yaptıkları açıklama sporseverler tarafından takdir topladı.

KAYBEDERSEK ÜZÜLMEYECEĞİM

Ev sahibi olarak sahaya çıkacak olan Çaybaşıspor’da hazırlıklarını tamamladı. Maça galibiyetten önce dostluk ve kardeşlik için sahaya çıkacaklarını ifade eden Çaybaşıspor Kulüp Başkanı Sedat Çetin, “Yarın oynanacak olan karşılaşma öncesinde şunları söylemek istedim. Her iki takımda Torbalımızın takımıdır. Yarın ki maç dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Oynanacak karşılaşmada galibiyetten önce güzel bir mücadele ve seyir zevki yüksek olmasını temenni ediyoruz. Bu maçta kaybedersek üzülmeyeceğimi de belirtmek isterim. Çünkü Torbalıspor bizim takımımızdır” diye konuştu.

ÇAYBAŞISPOR BİZİM TAKIMIMIZDIR

Ligde en yakın rakibine 10 puan fark atan Torbalıspor, derbiye hazır. Kulüp Başkanı Sabri Taşcan, “Her iki takımda ilçemizin takımıdır. Saygı ve sevgi çerçevesinde oynanmasını istiyoruz. Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylardan dolayı tribünlerimiz ayrıldı. Bizler karşı tarafta olacağız. Tarafların ayrı olması tamamen güvenlik güçleri ekiplerine kolaylık sağlamak amacıyla yapılmıştır. Bizler hep kardeş takım olduk olmaya da devam edeceğiz. Tek temennimiz sporseverlere iyi bir futbol sergilemektir. Yarın oynanacak olan karşılaşmaya tüm sporseverleri de bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 Amede ALPAGUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.