Sürekli, 6 bin kişiyi dinledi

Sürekli, 6 bin kişiyi dinledi

”2023’e kadar seferberlik içinde hareket ederek, zafere birlikte yürüyeceğiz”

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini devraldığı 18 Nisan'dan itibaren yönetimi belirlemek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kerem Ali Sürekli, şimdiye kadar yaklaşık 6 bin teşkilat mensubu ve vatandaşla bir araya geldi.

unnamed-525.jpg

AK Parti olarak İzmir’de yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve teşkilatın her kademesinin görüşüne başvurarak yol haritasını belirleyeceklerini söyleyen Başkan Sürekli, “İzmirlilerin ve teşkilatımızın, bizden büyük beklentisi olduğunu görüyorum. Buna layık olmak için elimizden geldiği kadar çalışacağız. 2023’e kadar seferberlik içinde hareket ederek, zafere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. Teşkilattan gelen talep ve önerileri dinleyen, bunları tek tek not alarak rapor haline getiren Başkan Sürekli; görevdeki yaklaşık iki haftalık süre içerisinde İzmir Kurucular Kurulu, İl Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu ile özel toplantılar gerçekleştirdi. Sürekli, “Dünden bugüne yol arkadaşlarımızla istişare” sloganıyla yapılan ve yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantıda geçmiş dönem il başkanları, il kadın ve il gençlik kolları başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleriyle de buluşan Başkan Sürekli, bu isimlerin yanı sıra yüzlerce teşkilat mensubuyla da bire bir fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, önümüzdeki sürece ilişkin kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

YÖNETİMİ HAFTAYA BELİRLEMEYİ HEDEFLİYORUZ

Başkan Sürekli, kurulduğu günden bu yana AK Parti’de çeşitli yöneticilik görevleri üstlenen kişilerle hafta içi gerçekleştirdiği toplantıda, teşkilata yönelik de önemli mesajlar verdi. AK Parti’yi İzmir’de başarıya ulaştıracak yapıyı oluşturacaklarını söyleyen Sürekli, yeni yönetimi önümüzdeki hafta belirlemeyi hedeflediklerini kaydetti. Sürekli, “Partimizi, 2023 ve 2024 yılındaki seçimlere taşıyacak yeni bir yapı oluşturuyoruz. Partimizin geleceği için çok önemli bir süreci geçiriyoruz. Çalışmalarımızı da bu bilinç ve sorumlulukla yürütüyoruz. Bizler, tüm dava arkadaşlarımızla 17 yıldır yolculuk içerisindeyiz. Partimizin bugünlere gelmesinde, gece gündüz demeden ve hiçbir karşılık beklemeden çalıştıktan sonra bayrağı başka birine devreden arkadaşlarımızın büyük emeği var. Bu doğrultuda, bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” dedi.

unnamed-(1)-456.jpg

HEYECANIM VE MOTİVASYONUM DAHA DA ARTTI

Başkan Sürekli, şöyle devam etti: “Yeni dönemde yol haritamızı, teşkilat mensuplarımızın fikirlerini de dikkate alarak belirleyeceğiz. Teşkilatımızın bir arada olduğunu görmek beni heyecanlandırdı, duygulandırdı ve motivasyonumu daha da arttırdı. Önümüzdeki süreçte her türlü detayı konuşarak, istişare ederek zafere doğru ilerleyeceğiz. 2023’e kadar seferberlik içinde hareket edeceğiz. Ayrıca, 31 Mart seçim sonuçlarını da detaylı olarak değerlendirmemiz lazım. Biz de bunu yerine getirerek seçim sonuçlarını, içinde bulunduğumuz konjonktürü de göz önüne alarak irdeleyeceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.