Tahir Şahin'den şok açıklama: "Bu kararda ısrar edilirse AKP kazanacaktır"

Tahir Şahin'den şok açıklama: "Bu kararda ısrar edilirse AKP kazanacaktır"

Menemen'de yeniden aday gösterilmeyen Tahir Şahin'den CHP'ye rest çekti!

CHP Genel Merkezi tarafından Menemen'de yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Tahir Şahin, partisi CHP'ye rest çekti. Başkan Şahin, 3 Şubat Pazar günü yapılacak olan Parti Meclisi Toplantısı’nda yapılan hatadan dönülmemesi halinde "Menemen AKP’ye teslim edilecektir. Yok, bu karar şahsım adına veya diğer aday adayı arkadaşlarım adına düzeltilecek olursa, 20 yıldan buyana Belediye burçlarında dalgalandırdığımız CHP bayrağı ilelebet inmeyecektir" dedi.

İşte Tahir Şahin'in sert açıklaması:

1999 yılından buyana Menemen Belediyesi’nde onur ve gururla görev yapmaktayım. Bugüne kadar ilçemize önemli katkılar koyduğumuza inanıyorum. Kültüründen sanatına, sporundan sokaklarına, Camisinden Cemevlerine kadar çok büyük hizmetler vermiş bulunuyoruz.

Her seçimde oyumuzu artırarak bugünlere geldik. Genel seçimlerde partimizin oyu düşerken, yerel seçimlerde hep önde olduk. Son yapılacak olan yerel seçimlerde Genel Merkezimiz; ne yazık ki Menemen’de kazanamayacak bir ismi aday göstererek, adeta CHP’nin kaybetmesi ve AKP’nin kazanması için ne gerekiyorsa yapmıştır.

Genel Merkezimizin böyle büyük bir hata yaparak, Menemen’e büyük haksızlık yapıldığına inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimizden, Menemenli hemşehrilerimize yapılan bu haksızlığın acilen giderilmesini istiyorum.

Bu kararda ısrar edilirse, Menemen AKP’ye teslim edilecektir. Yok, bu karar şahsım adına veya diğer aday adayı arkadaşlarım adına düzeltilecek olursa, 20 yıldan buyana Belediye burçlarında dalgalandırdığımız CHP bayrağı ilelebet inmeyecektir.

3 Şubat Pazar günü yapılacak olan Parti Meclisi Toplantısı’nda yapılan hatadan dönülmesi halinde Menemen kazanacak, İzmir kazanacak, CHP kazanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum