'TEK YÜREK OLMALIYIZ'

 'TEK YÜREK OLMALIYIZ'

Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR  İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen ve 38 kişinin şehit olduğu hain terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında terörün, İstanbul’da çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Genç, "Yaşanan patlamada, 30'u polis olmak üzere 38 kişi şehit olmuş, onlarca insanımız da yaralanmıştır. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.
 
'TEK YÜREK OLMALIYIZ'
Başkan Özçınar, mesajında, "Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğin ortaya koyacağına yürekten inanıyorum. Türkiye’nin, büyük dirilişini, yeniden şahlanışını engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle birlikte mücadele edeceğiz. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır" ifadelerini kullandı.
 
'TÜRKİYE'Yİ ENGELLEMEK İSTİYORLAR'
Bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi olmadığına da işaret eden Genç, şunları söyledi: "PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir. Ancak şunu çok iyi bilmeliler ki, Türkiye yükselişini sürdürecektir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.