Televizyon Kanallarının Canlı Yayın Seçeneğine Nasıl Ulaşılır?

Televizyon Kanallarının Canlı Yayın Seçeneğine Nasıl Ulaşılır?

1999 yılında kurulan ve büyük izleyici kitlesine sahip olan TV8 yapmış olduğu kaliteli sürükleyici programları ile herkesi büyük bir beğeni ile ekran başına toplamaktadır.

1999 yılında kurulan ve büyük izleyici kitlesine sahip olan TV8 yapmış olduğu kaliteli sürükleyici programları ile herkesi büyük bir beğeni ile ekran başına toplamaktadır. Gerek dizileri olsun gerek sinemaları olsun gerek yarışmaları olsun gerek eğlence olsun gerek magazin olsun her açıdan tüm kitlelere hitap ederek büyük beğeni sağlamaktadır. Günün her saatinde birbirinden eğlenceli ve birbirinden güzel programları güçlü ekibi ile sunarak sıkılmadan akışkan bir şekilde izlemenizi sağlamaktadır.

TV8 KANALINDA YAYINLANAN DİZİLER

Yazgı; hafta içi her gün 11.30'da TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Yazgı dizisi birbirlerini tanımadan büyüyen ve sonradan hiç beklenmedik bir zamanda yolları kesişen iki gencin hayatını anlatıyor. Bu gençler birlikte zaman geçirdikçe aralarında farklı duygusal bir bağ gelişip birbirlerine âşık oluyorlar. Canım Annem; hafta içi her gün 12.45'te TV8 canlı ekranlarında yayınlanmakta olan Canım Annem dizisi annesi Cemre'ye çok düşkün olan Zeynep'in kalbi delik olduğu için annesi Cemre kaza geçirip ölünce Zeynep'e söylemiyorlar. Zeynep annesinin öldüğünü öğrenir ve aynı gece babasının da Melek ile evlenmek istediğini öğrenir. Bu şokla kalp krizi geçirir.

Zeynep'in kalbi durmak üzereyken karşısına annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar ve o anda Nazlı'ya anne diye sarılır. Murat Nazlı'ya Zeynep kalp ameliyatı oluncaya kadar onun kiralık annesi olması için ricada bulunur. Kadere Karşı; TV8'de hafta içi her gün 13.30'da yayınlanan dizide Sultan'ın 2 yaşındaki kaybettiği kızını Gazel 2 hafta önce trafik kazasında kaybetmiş olduğu kızının yerine koyar. Sultan yıllarca kızını arar ve onun acısıyla savrulur. Yıllar sonra kader iki kadını bir araya getirir ve iki aile birbirine bağlanır.

Tuzak; Çarşamba 20.00'da TV8 canlı ekranlarında yayınlanmaktadır bu dizide çocukları elinden alınmış olan üç kardeş Mahir Umut ve Umay'ın intikam hikâyesi anlatılmaktadır.

TV8'DE YAYINLANAN YARIŞMA PROGRAMLARI

Survivor; dünyada ortalama 50 ülkede yayınlanan Survivor yarışması Türkiye'de ilk kez 2005 yılında yayınlanmaya başlamıştır ve Türkiye'de de büyük bir ilgiyle izlenmektedir. MasterChef Türkiye; Acun Medya ile televizyona taşınmış olan MasterChef yemek yarışması rekabet dolu iştah açıcı bir yarışmadır. Zuhal Topal'la Yemekteyiz; yemek ve aşçılık tarzında bir yarışma programıdır. Doya Doya Moda; Moda üzerine yapılmış olan bir yarışma programıdır. O Ses Türkiye; ses müzik yarışma programı olarak yayınlanmaktadır. Pişir De Görelim; şef aşçıların birbirleriyle yarıştığı yemek yarışması programıdır. Tüm bu yarışma programları ile canlı TV tüm izleyicilerini merakla ekran başına kilitlemektedir.

TV8'DE YAYINLANAN PROGRAMLAR

2. Sayfa; Müge ve Gülşen ile hafta içi her sabah ekranlara gelen 2. sayfa programı izleyici tarafından büyük bir ilgiyle izlenmektedir. 8’de Sağlık; TV8’de doktorlar eşliğinde sağlık konusunda öğrenmek İstediğiniz tüm sorulara canlı yayın ile yanıt bulabileceğiniz çok güzel bir program. Türkiye'nin Doktorları; pek çok doktoru misafir ederek sağlık ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtlarını bulabileceğiniz çok güzel bir program. 10 Yaş Genç; programa katılan kişileri başarılı doktorlar eşliğinde 10 yaş gençleştiren ve güzelleştiren televizyon programı canlı TV, TV8 ekranlarında büyük beğeni toplayarak izlenmektedir.

Survivor Ekstra; Acun'un Ilıcalının sunduğu Survivor ekstra programı seyirciler tarafından büyük bir beğeni ile izlenmektedir. Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular; Emre Dorman'ın sunmuş olduğu Aklımdaki Sorular programında kafanıza takılan pek çok konu ile ilgili bilgiler edinebilirsiniz. 24 saat online olarak ücretsiz hizmet veren ve bu sayede istediğiniz her yerde TV izlemenizi sağlayan canlitv.center web sitesi HD kalitesinde geniş bant genişliği, ses ve video kalitesi ile pek çok izleyiciye güvenli program akışı sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.