TMOK FAİR-PLAY ÜNİVERSİTİLER KERVANI EGE ÜNİVERSİTESİ’NDE

TMOK FAİR-PLAY ÜNİVERSİTİLER KERVANI EGE ÜNİVERSİTESİ’NDE

Efsane atlet İsmail Akçay ve kervan ekibi İzmir’de öğrencilerle buluşuyor

 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair- Play Üniversiteler Kervanı, 2016 yılı kış dönemini Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştireceği panelle sürdürecek.

8 Aralık 2016 Perşembe günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play, değişik sunumlar eşliğinde tüm yönleriyle ve örnekleriyle tanıtılacak.

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı Giyim ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap, rozet ve broşür gibi materyaller öğrencilere dağıtılacak.

KERVANIN PROGRAMI

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Fair-Play Kervanı 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 15.30’da İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret edip, şilt ve madalyasını takdim edecek. Fair-Play Kervan heyeti aynı gün saat 16.30’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret edip, Fair-Play hizmet madalyası ve şiltini sunacak. Heyet saat 18.00’da ise Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

Kervan Heyeti 8 Aralık Perşembe günü saat 11.30’da Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun’u makamında ziyaret edecek. Heyet saat 13.00’da Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışını yapacak.

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Rana Varol’un moderatörlüğünü yapacak panele; Avrupa Fair-Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay katılarak Fair-Play’i anlatacak. Ayrıca komisyon üyelerinden, Doç.Dr. Bilge Donuk, Haldun Domaç, Semra Demirer, Avni Erboy, Remzi Yılmaz, Sevim Güllü ve Teoman Güray Fair-Play’i anlatan birer sunum yapacak.

Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek etkinlikte 1968 Meksika olimpiyatlarında 4. olarak Türkiye’ye maratonda en büyük başarıyı kazandıran efsane atlet İsmail Akçay öğrencilere hitap edecek. Ayrıca panelde Ege Üniversitesi’nde öğrenim gören, Artistik Cimnastik Milli Takım sporcuları İbrahim Çolak ve Ahmet Önder ödüllendirilecek.

Program;

Yer: Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu

Tarih: 7-8 Aralık 2016 Çarşamba-Perşembe

7 Aralık 2016 Çarşamba

Saat : 15.30 İzmir Valisi Erol Ayyıldız ’a ziyaret

16.30 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ziyaret

18.00 Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla’ya ziyaret

8 Aralık 2016 Perşembe

11.30 Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun’a ziyaret

13.00 Dünya Fair-Play Karikatür Sergisi açılışı

13.30  Fair-Play Paneli

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.