“TUBA ÖZERK’İN ÜZERİNDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN”

“TUBA ÖZERK’İN ÜZERİNDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN”

1ANTV’nin sevilen yüzü Cem Aydınlı, başarılı sanatcıya atılan iftiralara isyan etti:

 

1ANTV’de yayınlandığı günden beri izlenme oranını katlayarak artıran ve zirveye yerleşen magazin programı “Bir de Bizden Dinleyin” yine gündemi sarsmaya devam ediyor.

Dün akşam yayınlanan programda Tuba Özerk ile ilgili yapılan haberleri değerlendiren program Moderatörü Cem Aydınlı ve ekranın sevilen yüzleri Gizem Özdilli. Yeşim Erçetin ve Esra Sönmezer, gündüz kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk ile ilgili yapılan haksız haberlere tepki gösterdiler.

Sabah kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk’in annesini hatta bağlayarak anne-kızın arasının kötü olduğunu ve annesine iftira eden program sunucusuna Cem Aydınlı’nın tepkisi büyük oldu. Bu asılsız haberin ardından dün gece yayınlanan 1ANTV’nin sevilen programı “Bir de Bizden Dinleyin” e telefonla bağlanan Tuğba Özerk; “Bunu yayınlamanız iyi oldu, yayında bana ve anneme atılan iftiralara istinaden dava açacağım. Anneme ve bana atılan iftiraların hesabını mahkemede verecekler. Canlı yayında böyle bir şey nasıl söylenebilir. Rating uğruna insanları karalamanın hesabını verecekler” dedi.

Cem Aydınlı; “Gündüz kuşağındaki skandal magazin programında konu Tuba Özerk’in boşanmasıyla ilgiliyken, annesinin Tuba’nın eski eşiyle birlikte olduğunu söyleyerek iftira boyutuna gelmiş” dedi. Biz herkesin nereden geldiğini iyi biliyoruz diyen Aydınlı; “Bir insanın annesine böyle bir iftira atmaya kimsenin hakkı yok. Herkesi ekrana oturtumayacaklar. Bunların yaptıkları ilk değil, en son bombaları da bu oldu. Bardağı taşırdılar artık. Bu iftiranın bir bedeli olmalı. Kanal yöneticileri gereğini yapmalı” dedi.

Boşanma aşamasına gelene kadar yaşanan olaylara başından beri şahit olan Cem Aydınlı; “Tuba Özerk’e atılan iftiraların aslı astarı yok, ben gelişen olaylara başından beri şahidim. Gerekirse herşeyi 1ANTV ekranlarından anlatırım. Adalet karşısında hesap versinler” dedi.

Cem Aydınlı; “Tuba Özerk’in sanatçı kişiliği, üretkenliği  ve başarılarıyla mütevazi bir yaşam sürüyor. Ona yapılan bu haksızlığa suskun kalmayacağım. Herkese söylüyorum Tuba Özerk’in üzerinden ellleriniz çekin” dedi.

İşte o anlar….

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.