Tuğçe Aral, "Kendall Jenner’a benzeten çok"

Tuğçe Aral, "Kendall Jenner’a benzeten çok"

Yaptığı açıklamalarla ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündem olan manken Tuğçe Aral, müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’nun konuğu oldu. 

Manken şarkıcı Tuğçe Aral, müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu ilginç açıklamalarda bulundu. Tescilli güzel göğüsleri dışında hiçbir yerine estetik operasyonu yaptırmadığını ifade ederken vücudumda her yerim güzel açıklamasını yaptı.  2014 yılında Miss Freedom Of Turkey 1. Güzeli seçilerek kendini tescilli kraliçe diye adlandıran Tuğçe Aral, ‘’Güzelliğim genetik, Allah vergisi.’’ dedi. 

Manken olduktan sonra öğretmenliği bıraktığını belirten Tuğçe Aral, ‘’ Göğüslerim haricinde ne kalçam da ne hiçbir yerimde estetik yok. Nedense güzel olan şeylerin hepsini estetik zannediyorlar. Kalçamda falan estetik yok. Bazı kadınlar fazla abartıyor. Her şeyin fazlası, abartısı zarar. Vücudumda her yerimi beğeniyorum, mütevazi olamayacağım.’’ açıklamasını yaptı. 

‘’Bacaklarını sigortalattı’ yönünde çıkan haberleri doğrulayan Aral, ‘’Bacaklarımı ne kadara sigortalattığımı söyleyemem, dudak uçuklatır. Günde binlerce iltifat alıyorum, içinde çok güzel olanlar var.’’ ifadelerini kullandı. 

tugce-aral2.jpeg

DM’den yürüyen ünlüler ya da evli erkekler oluyor mu? Sorusuna yanıt veren Aral, ‘Çok fazla oldu, oluyor da. Bazen direk engelliyorum bazen de ağızlarının payını verip öyle engelliyorum hesapları.’’ Yanıtını verdi.  Şarkıcılığa yeni yeni adım attığını belirten Aral, ‘’İdolüm Gülşen. Sezen Aksu’dan beste almak isterdim.’’ açıklamasıyla müzik piyasasındaki ideallerinden bahsetti. 

Jennifer Lopez pozuyla ilgili de konuşan Aral, ‘’İkimizin güzelliği de farklı diyelim. Kendall Jenner’a benzeten çok. JLO kadar dans edemem tabii ki ama fena dans etmiyorum.’’ cümlelerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.