Tunç Soyer: "İzmir'i tehdit ediyorlar!"

Tunç Soyer: "İzmir'i tehdit ediyorlar!"

Soyer, “AK Parti İzmir’e ‘Eğer bize oy vermezseniz size para metelik yok’ mesajını veriyor. Bu mesajı sadece İzmir’e değil tüm Türkiye’ye veriyorlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, merkez seçim bürosunu görkemli bir törenle açtı.

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Narlıdere Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP Milletvekilleri Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, Narlıdere Belediye Başkanı ve Konaka Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP eski Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Ali Yiğit, Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve çok sayıda partili katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Narlıdere Seçim Ofisinde gerçekleştirdiği açılışta demokrasiyi kimsenin ellerinden almasına izin vermeyeceklerini açıklayarak, “Tüm ülke olarak gönlümüzü gözümüzü dört açmak zorundayız. Demokrasiyi elimizden almak isteyenlere ve İzmir’in kaynaklarında gözü olanlara karşı daima uyanık olacağız. Bir kalp bedene nasıl kan pompalıyorsa İzmir’de bir kalp gibidir. Maalesef bu kalp damar tıkanıklıkları yaşıyor. CHP olarak biz bu kalbe tekrar masaj yapmaya hazırlanıyoruz. İzmir bu coğrafyanın en güzel kentlerinden. Bu güzel cennet vatanın bize bahşettiği güzelliklerle maalesef uyumlu bir hayat yaşamıyoruz ve biz bu uyumu kuracağımızı vaat ediyoruz. Bu topraklar bizimle ne kadar nimet paylaşıyorsa izde bunu adil paylaşacağız” dedi.

İZMİR’İ TEHDİT EDİYORLAR

Ulaştırma Bakanlığı’nın İstanbul metrosuna 3.2 milyar, Ankara’ya bir milyar İzmir’e ise 30 bin lira ayırmış olmasının altında büyük bir mesaj ve tehdit yattığını ifade eden Soyer, “AK Parti İzmir’e ‘Eğer bize oy vermezseniz size para metelik yok’ mesajını veriyor. Bu mesajı sadece İzmir’e değil tüm Türkiye’ye veriyorlar. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm İzmir’e hizmet vermeye parasal potansiyeli yeterde artar bile. Bize diktatör Ak Partinin tehditi vız gelir tırıs gider. Yapacağımız her şeyi birlikte yaparak yaşam refahımızı yiine hep birlikte yükselteceğiz. Projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. Cemre adını verdiğimiz projelerimizin ilkini Büyükşehir belediyemizin verileri üzerine inşa ediyoruz. Bizler şanslıyız çünkü sıfırdan başlamayacak zaten elimizde var olan hatırı sayılır  deneyimlerden faydalanacağız” şeklinde konuştu.

SOSYAL PROJECİLİĞE ÖNEM VERECEĞİZ

Soyer, önceliklerinin sosyal projelere yönelik çalışmalar olacağını belirterek, “Kardeşlik ve barış olmadan demokrasi ve adalet olamaz. Bu nedenle önceliği sosyal adaleti ve refahı hayata geçirecek olan sosyal projelere vereceğiz. Süt kuzusu projesi 134 bin çocuğa süt dağıttı. Bunun 250 bine çıkaracak ve bu halk sütünü yoksul vatandaşlarla paylaşacağız. Üreticimizin ürettiklerini açtığımız dükkanlarda tüketicilerle buluşturacağız. Halk eti halkımızla buluşturarark tüm halkımızın et yemesini sağlayacağız. Biz sadece belli seçkin kesimin belediye başkanı olmayacağız. Biz gecemizi gündüzümüze katacağımız o büyük günü bekliyoruz. Sözleriniz ve gözlerinizi görüyorum. Gözleriniz ve sözleriniz yalan söylemiyorsa kazanacak ve kazanacağız. Bazı siyasi partilerin hafızası olan insanlar vardır. Deneyimli insanlar her zaman şanstır bizim için ve bu isimlerden biri de Ali Engin’dir. Kendisi bizim için çok değerli başkan olacak. Lütfen Narlıdereliler olarak kendisine sahip çıkın. Onu size emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.