Uğur Aydın'dan Kalbim

Uğur Aydın'dan Kalbim

Uğur Aydın, Ankara’daki birçok sahne deneyimi ve kendi yaptığı şarkılardan sonra ilk single çalışması olan “Kalbim” ile müzik dünyasına merhaba diyor.

Yıllardır müziğin içinde olan, Adana’da daha çocukluk yıllarında şarkı söylemeye ve gitar çalmaya başlayan Uğur Aydın, Ankara’daki birçok sahne deneyimi ve kendi yaptığı şarkılardan sonra ilk single çalışması olan “Kalbim” ile müzik dünyasına merhaba diyor.  

Arpej Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan “Kalbim”in yapım aşamasında müzik dünyasının başarılı isimleri Uğur Aydın’a destek verdi. Sözlerini Murat Başaran ile birlikte yazdığı ve bestesini kendisinin yaptığı çıkış şarkısının aranjörlüğünü ise birçok başarılı şarkıya imzasını atmış olan Bahadır Tanrıvermiş yaptı. Şarkının vokal koçluğunu ise usta müzik adamı Ümit Sayın üstlendi ve yorum tekniği ile Uğur Aydın’ın şarkının duygusallığını daha da hissettirmesini sağladı. Şarkının mix ve masteringini ise Özgür Yurtoğlu gerçekleştirdi. 

Klip Doğacan Aktaş yönetmenliğinde Antalya Film Ekibi tarafından, Antalya’da tarihi bir konakta çekildi. “Kalbim” klibinde, sevgilisi yanarak hayatını kaybeden bir adamın trajik hikâyesi anlatıldı. Konağın gerçekten de yanmış bir yer olması klibin etkileyiciliğini daha da artırdı. Klipte sevdiği kadını hep yanında hisseden ve çok özleyen bir adamı canlandıran Uğur Aydın, çekimlerdeki performansıyla oyunculuk yeteneğini de göstermiş oldu. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.