Ülkü Ocakları’nın Gerçekleştirdiği Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Ülkü Ocakları’nın Gerçekleştirdiği Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi ülke çapında uyuşturucu ile mücadele başlatarak, gençlerin uyuşturucu tehlikesinden korunmasını, uyuşturucu illetine bulaşan gençlerin de bu illetten kurtulması adına çalışmalar yürütüyor.

Bu çalışmalar kapsamında, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından, ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu ile Mücadele Platformu’ kuruldu. Kurulan platformun projeleri içinde yer alan Uyuşturucu ile Mücadele konulu kısa film yarışmasına, 1 – 30 Ağustos tarihleri arasında, Türkiye genelinden tüm il ocaklar katıldı.


İzmir Ülkü Ocakları Kısa Film Yarışmasında ‘Uçurtma’ İsimli Kısa Film ile Türkiye 2.si Oldu


Uyuşturucu ile Mücadele konulu kısa film yarışmasının 3.sü Bursa Ülkü Ocakları, 2.si İzmir Ülkü Ocakları, 1.si ise Kocaeli Ülkü Ocakları oldu. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi Gün Sazak Konferans salonunda yapılan ödül törenine Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, İl yöneticileri, Senarist Demet Saka, Yönetmen Hüseyin Balcı ve oyuncular İnanç Bilgiç ve Vural Kesim katıldılar.


İzmir Ülkü Ocakları yarışmaya dair yayınladıkları teşekkür mesajında, ‘Bizi bu ödüle layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'e ve jüri üyelerine,


Ödülümüzü takdim eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Emin Haluk Ayhan'a,
Bize bu gururu yaşatan Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanımız Sayın Ömür Rasit Tayfur 'a, Eski İl Başkanımız Sayın Bilgehan Ağbaba'ya, İl Başkan Yardımcımız Sayın Alper Yarmalı 'ya, Ülkü Ocakları Aliağa Eski İlçe Başkanımız Sayın Adem Ören 'e,


Kısa filmimizde emeği geçen senaristimiz Sayın Demet Saka Hanımefendiye, yönetmenimiz Sayın Hüseyin Balcı'ya, oyuncu arkadaşlarımız Sayın İnanç Bilgiç'e ve Vural Kesim'e, görüntü ve seste teknik olarak yardımcı olan Sayın Burak Çelik'e çok teşekkür ederiz’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.