Ünlü iş adamı telefon patlamasıyla öldü

Ünlü iş adamı telefon patlamasıyla öldü

Malaysian CEO‘su Nazrin Hassan, gece uyurken şarja taktığı telefonunun patlayarak alev alması sonucunda hayatını kaybetti.

Patlama anı ve sonrasında yaşananlardan dolayı hayatını ölen CEO, 15 yıldan uzun bir süredir girişimcilere verdiği büyük destek ile tanınıyordu.

Malaysian CEO’su Nazrin Hassan hayatını kaybetti!
 

Eh, böylesine trajik bir olay gerçekleşince, insanlar olayın nasıl geliştiğini doğal olarak merak ediyorlar. Olay yeri araştırmalarından gelen ilk rapor şu şekilde oldu:

Nazrin Hassan gece uyumadan önce telefonunu şarja takmış. Telefonun bataryasının patlaması sonucu şokla uyanan CEO, başını çarparak bilincini kaybetmiş. Bilinci tamamen kapalı olan Nazrin Hassan, telefonun neden olduğu yangın nedeniyle oksijensizlikten hayatını kaybetmiş.

Yangın ölümün ardından iyice yayılırken birçok önemli kanıtı da beraberinde götürmüş. Çünkü işadamı biri Blackberry biri Huawei marka iki farklı telefon kullanıyormuş. Araştırma ekipleri bu cihazlardan hangisinin yangına neden olduğunu şimdilik çözmüş durumda değiller.

Ayrıca bu ölüm, akıllı telefon kaynaklı ilk yaşam kaybı vakası olarak polis raporlarında ve tarihte yerini aldı. Daha önceleri Florida’da yaşanan bir kazada, telefonun şarapnele dönüşen iki parçası ölüme sebep olmuştu ama orada asıl patlayan şey elektronik sigaraydı. Bu kazada ilk kez telefon patlamasıyla bir insan hayatını kaybetmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.