Ünlü Profesöre Şok Suçlama: Annesine Benziyorum Diye Öldürmek İstedi

Ünlü Profesöre Şok Suçlama: Annesine Benziyorum Diye Öldürmek İstedi

İzmir'de yaşayan Figen Dülgeroğlu, 9 Eylül Üniversitesi'nde görevli ünlü profesörün kendisini annesine benzettiği için öldürmeye çalıştığını öne sürdü.

Yeşilçamı Sevenler ile İzmirli Sinema Oyuncuları ve Sinema Çalışanları Derneği Başkanı Figen Dülgeroğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde görevli ünlü bir profesör olan H. C. C.'nin kendisini, nefret beslediği annesine beslediği annesine benzettiği için, öldürmeye çalıştığını öne sürerek savcılığa başvuruda bulundu.

Yargının Nabzı sitesinde yer alan habere göre, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle özel kliniğine gittiği profesörün, kendisini, nefret ettiği annesinin gençliğine benzettiği için öldürmeye çalıştığını söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dülgeroğlu, profesörün kendisine sadece yeşil reçete ile temin edilebilen ilaçları kulandırttığını ve bu ilaçların sağlığında yıkımlar yarattığını öne süren Dülgeroğlu, profesörün kendisine ayrıca duygusal anlamda da yaklaşım gösterdiğini öne sürerek, en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Dülgeroğlu'nun Avukatı Mustafa Tekin ise müvekkilinin, kullandığı ilaçlar nedeniyle halen sağlığına tam olarak kavuşamadığını belirtti.

"Yeşil reçeteli ilaçları benim üzerimde denedi"

Ünlü profesörün kendi üzerine uyuşturucu ve uyarıcı ilaç denediğini öne süren Figen Dülgeroğlu, tedavi süreci içerisinde kendi üzerinde bir takım ilaç denemelerini yapıldığını iddia etti. Profesörün şahsının can güvenliğini tehlikeye attığını belirten Dülgeroğlu, kendi üzerinde deneme yapılan ilaçların hepsinin yeşil reçeteli ilaçlar olduğunu söyleyerek, söz konusu ilaçların uyuşturucu ve uyarıcı özelliği taşıyan ilaçlar olduğunu iddia etti. Dülgeroğlu ayrıca "Benim can güvenliğimi tehlikeye atmış, şifa bulmam gerekirken daha da hastalanarak geriye dönüşü olmayan sağlığımda yıkımlar yaşadım" şeklinde konuştu.

Profesör bana aşık oldu iddiası

Tedavisinin tamamlanmak üzere olduğu dönemde ünlü profesörün kendisine ilanı aşk ettiğini öne süren Figen Dülgeroğlu, profesörün kendisine duygusal yaklaşımlar sergilediğini söyleyerek, profesörün kendisini annesine benzettiğini ve dominant olduğu için kendisine aşık olduğunu öne sürdü.

"Beni annesine benziyorum diye öldürmek istedi"

Bir gün profesörün kendisini eve çağırdığını ve profesörün evine gittiğini anlatan Dülgeroğlu, profesörün alkol tükettikten kendisine "Sen benim annemin gençliğine benziyorsun." dediğini söyleyerek bu yüzden kendisinden nefret ettiğini söylediği profesörün kendisini öldürmek için aşırı dozda ilaç verdiğini söylediğini iddia etti. Dülgeroğlu; "Ben neden annesine düşman olduğunu sorduğumda, ölen annesinin kendisini kadın düşmanı olarak yetiştirdiğini ve bu yüzden ondan nefret ettiğini, beni de o yüzden öldürmek istediğini söyledi” şeklinde konuştu.

Dülgeroğlu ayrıca ünlü profesörün kendisine verdiği yüksek dozda ilaçlar yüzünden hala sağlığına kavuşamadığını, yaşamını ilaç kullanarak sürdürmek zorunda olduğunu söyleyerek, profesörün en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.