Urla'da "Bilim, Teknoloji ve Yazılım Vadisi Projesi" hayata geçirilecek

Urla'da "Bilim, Teknoloji ve Yazılım Vadisi Projesi" hayata geçirilecek

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Urla'da Bilim Teknoloji ve Yazılım Vadisi projesini hayata geçireceklerini belirtti.

Urla Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak halka hitab eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir'deki yaşam kalitesi sorununu gidermek için titizlikle hazırladıkları "10 Numara İzmir" başlıklı projelerini tanıttı.

Zeybekci, şunları söyledi:
"En önemli projelerimiz arasında yer alan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü kampüs alanında dünyanın en cazip Bilim Teknoloji ve Yazılım Vadisini hayata geçireceğiz. Buraya da herkes metro ile gidecek. Emekli ve yaşlıların bakımına yönelik her türlü avantaja sahip ilimizde Uluslararası Geriatri Merkezini kuracağız. 4-5 yıldızlı otel sayısının en az iki katına ulaşmasını sağlayarak normal turistin yanında kongre turizmini de hareketlendireceğiz. Bayındır, Balçova, Bergama, Çeşme, Dikili, Seferihisar ve Selçuk ilçelerimizdeki jeotermal kaynaklarımızı sağlık turizmine kazandıracağız. Tüm bu öncelikli çalışmalarımız ve yatırımcıya sağlayacağımız kolaylıklar, İzmir’i çekim merkezi haline getirecek ve onbinlerce insanımıza da iş imkanı sağlayacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.