Urla’da çocuklar için tehlikeli 23 nisan!

Urla’da çocuklar için tehlikeli 23 nisan!

Urla Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle meydandan kurulan mobil çocuk alanları çocuklar için tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu.

Tüm Türkiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle, etkinlikler kutlanırken, Urla Belediyesi’nin etkinliği kelimenin tam anlamıyla çocuklar için tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Urla’da Cumhuriyet Meydanı’nda mobil olarak kurulan çocuk oyun alanlarına bayram yapan çocukların ilgili bir hayli yüksek oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tadını çıkarmak isteyen çocuklar aileleriyle birlikte Urla Belediyesi tarafından meydanda kurulan çocuk oyun alanlarına hücum etti. Çocuklar için çok eğlenceli bir alan yaratan Urla Belediyesi, çocuklar için büyük hayati riskleri de beraberinde yarattı. Çocuk oyun alanında birçok oyuncak elektrikle çalışıyor olması nedeniyle elektrik kabloları açıkta çocukların ayaklarının altında ve hiçbir tedbir alınmadan kullanılması oyuna ve oyuncaklara dalan çocukların olmasa da onları oraya getiren velilerin dikkatinden kaçmadı.

Bir yandan çocuklarının oyun alanında eğlenmelerine izleyen veliler, bir yandan da açık alanda bulunan elektrik kablolarına çocukları gitmemesi için, oralarda gezinip kendilerine tehlikeye atmaması için kabloların önünde gözleriyle nöbet tuttular. Veliler, bu kadar güzel olan oyun alanında daha güvenlik şekilde oyun alanı yaratabileceğini belirterek, “Çocuklarımızı oyun alanına getirdik ama gördüğümüz tehlike karşısında onları bırakıp gidemedik, kablonun olduğu yerlere çocuklar gitmesin diye hepimiz nöbetçi olarak başlarında kaldık” dediler.

ce754bbe-59fa-4c0b-8532-e1248897e9ab.jpg

ddafab3e-3fae-4ed5-bcde-f01d6b3710dd-001.jpg

whatsapp-image-2023-04-23-at-13-39-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.