Urla’da festival açılışında Arslan’dan Yüksel’e gazeteci çıkışı

Urla’da festival açılışında Arslan’dan Yüksel’e gazeteci çıkışı

Urla Zeytin ve Sanat Festivali’nin açılışında Alaattin Yüksel’in gazetecilerin hapsedilmesine ilişkin sözlerine Ümit Arslan itiraz etti. İki isim arasındaki görüş ayrılığı törene yansıdı.

Urla’nın zeytin kültürünü sanat ve gastronomiyle buluşturan 3. Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali, 6 Kasım Cuma günü kortej yürüyüşüyle başladı. Tarihi Eski Tamirhane’de düzenlenen açılış törenine eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel de katıldı. Açılış konuşmaları sırasında gündeme gelen gazetecilerin hapsedilmesi meselesi, törende siyasi bir tartışmanın kapısını açtı.

images.jpeg

Alaattin Yüksel’in gazetecilerin haksız yere hapse atıldığı yönündeki sözlerine Ümit Arslan itiraz etti. Ne zaman nerede konuşacağını bilen , doğru haberler yapan , iftiralar atmayan hiç bir gazeteci hapiste değil.

images-1.jpeg

Ümit Arslan’ın bu çıkışı festival açılışına damga vurdu. Soğuk rüzgarların esmesine sebep oldu. Alattin Yüksel bu serzenişi duyduğu halde cevap vermeyerek alandan hızlıca ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.