“Ustalarla Jam Session Akşamı”

“Ustalarla Jam Session Akşamı”

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde 6 Mart 2019 Çarşamba günü “Ustalarla Jam Session Akşamı” vardı.

 İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile Festivale katılan Jazz Virtuoso Duo, iki gündür atölyelerine katılan gençlerle AASSM Küçük Salondaydı. Dünya çapında tanınırlığa ssahip saksafon sanatçısı Gianni Oddi ve piyanist Alessandro Bananno, sahnelerini Aslı Tan (saksafon), İpek Sanem Ertür (vokal), Gökhan Dolunay (trompet), Alper Aydoğan (davul), Batuhan Işık (davul), Tuna Payziner (bas), Uğur Alper Sönmez (vokal), Bartu Özöktem (Piyano), Daniela di Scala (saksafon) ile paylaştı. Sonlara doğru salonda bulunan küçük bir saksafon öğrencisi ile genç bir piyanist konsere katıldı. 

26. İzmir Avrupa Caz Festivali 9 Mart 2019 Cumartesi günü 19.30 ‘da tanınmış caz gitaristi, besteci ve eğitimci Timuçin Şahin yönetiminde Yaşar Üniversitesi Caz Ensemble Konseri ile devam edecek. Konser davetiyeleri AASSM gişesinden bedelsiz olarak alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.