Utku Gümrükçü: "Çiğli’nin 25 - 50 yılını planlayacağız"

Utku Gümrükçü: "Çiğli’nin 25 - 50 yılını planlayacağız"

Gümrükçü, “2019 yılı hazırlık, 2020 yılı değişimin başlanması dönemimiz olacak. Çiğli’nin 25 yılını, 50 yılının planlarını yapacağız” dedi.

Medya Ege TV ekranlarında Gazeteci Ali Eyce’nin hazırlayıp, sunduğu ‘Siyasetin Gündemi’ programının konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü oldu. Gümrükçü, Çiğli Belediye başkanı olmaya kesin gözle baktığını, düşüncelerinin sadece rekor oyu yakalamak olduğunu, bunun da yüzde 65’lerin üzerinde, yüzde 70’ler olduğunu belirtti. CHP Çiğli eski İlçe Başkanı olan, geçtiğimiz kongre döneminde CHP İzmir İl Başkanlığı’na da aday olan Utku Gümrükçü, “Çiğli’de rekor oy almamız, güçlü bir belediyecilik için gerekli. O zaman yerel ve genelde idarecilerden Çiğli halkı için istediğimizi alır, istediğimizi yaptırırız. Bu da Çiğli’nin gelişmesi, Çiğlilerin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha çok imkânlara kavuşması demektir” dedi.

img_3309.jpg

Çiğli’nin İzmir’in Kuzey Yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, “Çiğli coğrafik olarak imkânları olduğu için devamlı büyüyen, nüfusu artan ve doğal olarak da şehircilik anlamında sorunları da beraberinde gelen bir ilçe. Biz, görev başladığımızda 5 yıl için değil, 25 yıl ve hatta 50 yıl sonraki Çiğli’nin planlarını yapmak zorundayız. Bunu da ortak akılla yapacağız. Utku Gümrükçü olarak tabi ki benim de görüşüm olacak ama önemli olan, Çiğli’nin ne istediği. Bunun için de her mahalleye bir belediye temsilcisi görevlendireceğim. Çiğli’nin ileri gelenleriyle, iş adamlarıyla, STK’larla, Çiğli’de yaşayanlarla birebir görüşeceğim. Görev başladığımızda Nisan ayında bu kapsamda onlarla bir araya gelip, fikir alış verişi yapmak için toplantı düzenleyeceğim.  Çiğli’de ne yapacaksa buna Çiğliler olarak hep birlikte karar vereceğiz” dedi.

img_3318.jpg

Çiğli’de Emekli Evi, Havacılık Tarihi Müzesi, gençler için istihdam projesi, her mahalle kreş yapılması gibi projelerinden bahseden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, “Çiğli’ye yatırımcıyı çekecek, Çiğli ekonomisine katkı koyacak, Çiğli’de yaşayanlara ekonomik katkı koyacak projelerin önünü açacağız. Belediye olarak ticarete de girip, sosyal tesislerle Çiğli’ye ticari alanlar yaratacağız. Burada onun adamı, bunun adamı değil, Çiğli’ye yaşayan gençlere iş olanağı sunacağız. Gençlerimizi iş imkanı olarak yetiştirip, arayanlarla buluşturup, onlara iş bulma yönünde çalışmalar yapacağız. Gelişen ve büyüyen bir Çiğli içinde bu seçimden anketlerde görünen o rekor oyu alıp, güçlü şekilde yerel yönetimi oluşturmayı bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.