Utku Gümrükçü’den miting gibi buluşma

Utku Gümrükçü’den miting gibi buluşma

CHP’nin Çiğli Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Utku Gümrükçü, ilçe örgütü ve partililerle buluştu.

CHP’nin Çiğli Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Utku Gümrükçü ilçe örgütü ve partililerle buluştu. Belediye eski binası önünde gerçekleşen etkinlikte Gümrükçü, dev bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Miting havasında geçen açıklamada, Gümrükçü oy hedeflerinin minimum yüzde 65 olduğunu ifade etti. 

33c89e68-d418-4a90-9636-cf3a357425ee.jpg

Meşaleler ve konfetiler eşliliğinde meydana gelen Gümrükçü, 10. yıl marşıyla partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Gümrükçü'yü İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, eski Belediye Başkanı Metin Solak, İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner, Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, İlçe Başkanı Mert Özcan katıldı. 

"BİZLER BU ÜLKENİN ANA ŞARTERİYİZ"

İlk olarak konuşan CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, “Çok heyecanlıyız. İnanın tir tir titriyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bu seçim ülkenin geleceği içinde çok önemli. Hepinizden sandıklara gitmenizi ve oylarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Bu seçimde İzmir'in yanında Ankara'yı İstanbul'u Adana'yı Bursa'yı alacağız. Çiğli'de 18 aday adayı arkadaşımız vardı. Ve herkes sevgi ve saygı çerçevesinde güzel bir süreç geçirdik. Bizler bu ülkenin ana şalteriyiz. Bu yüzden Atatürk'ün kurduğu CHP'ye gözlerimiz kapanana kadar sahip çıkacağız.  Tabii ki aday belirleme süreci sonlandı ve adayımız Utku Gümrükçü. Fakat 5 yıldır görev yapan Sayın Hasan Arslan'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ben hepinizden Utku Başkanımıza sahip çıkmanızı ve rekor oyla seçimi kazanmanızı istiyorum” dedi. 

“BİR OLACAĞIZ”

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ise şunları dile getirdi "Değerli yoldaşlarım bize dava adamı lazım. Bize mücadele adamı lazım. Tabii k 18 aday adayının tamamında dava adamı. Ama artık ben yok biz var. İri olacağız, diri olacağız, bir olacağız. 16 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin bizlere ne çektirdiğini unutmadık. Biz Çiğliler ve İzmirliler ve Çiğli'ye İzmir'e sevdalıyız. Biz ülkemize sevdalıyız. Gideceğimiz başka vatan toprağımız yok. Biz bayrağımızı çok seviyoruz. Cumhuriyeti çok seviyoruz. Bu toprakların yetiştirdiği en büyük devrimci Atatürk'ü çok seviyoruz. Mustafa Kemal'in askeri burada. Güzel işler yapacak biliyorum. Utku'nun iyi bir devrimci, iyi bir dava adamı olduğuna bütün Çiğli hem fikir. Uzun bir mücadele sonucu bu makama erişti. Bizi mücadele ile yüksek bir oyla getireceksiniz. O zaman ben size hakkımı helal edeceğim” şeklinde konuştu. 

"CHP ROZETİNİ YAKAMDAN ÇIKARACAĞIM"

Son olarak konuşan Gümrükçü, "30 Ekimde İzmir'de doğdum. Annemle babam öğretmendi. 20 yıldır Çiğli'de oturuyorum. Bir şehre hizmet onu sevmekle başlar. Ben hem sizi hem Çiğli'yi seviyorum. 1999 CHP'ye üye oldum. Bu benim 20. yılım. Ve 20 yılın sonunda, mücadele ile sizlerin desteği ile Genel Başkan'ın emri ile Çiğli'ye hizmet etme onuru verildi. Bu sizin sayenizde. Mahkemeler, ceza evleri. Birçok şey yaşadık. Ama sizin alnınızı hiç yere eğdirtmedim. Alınızı açık başınız dik bu sokaklarda gururla yürüyeceksiniz. Ama ben CHP rozetini yakamdan çıkaracağım. CHP'nin bir evladı olarak, onun projeleri ile yola çıkarak her kesimden sağcısı solcusu herkese eşit hizmet götürmek için ay yıldızlı rozetimle göreve başlayacağım. " diye konuştu. 

ÇİĞLİ’Yİ MART ÇOKTAN GELMİŞ

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a da teşekkür eden Gümrükçü, son olarak şunları dile getirdi:

 "Hasan başkanımıza 5 yılda Çiğli'ye ve partiye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ben size bir söz vermiştim Çiğli'de örgüt belediye kavgasını bitireceğim diye, bugün bu alanda gösteriyor ki örgüt ve belediye omuz omuzadır. Bugüne kadar hangi makama geldiysem sizlerin sayesinde oldu. 20 sene sonra geldiğimiz bu makamda, hedefimiz yüzde 65 oy almak minimum. El ele verip çalışacağız. İnsanları ikna edeceğiz. Şimdi bizim görevimiz, Çiğli halkını o partili bu partili demeden kucaklayacağız. Etle tırnak gibi olacağız. Sandıkları patlatacağız. Şimdi bu alan gösteriyor ki biz zaten bu seçimi kazanmışız. Çiğli’yi Mart çoktan gelmiş. Bu 5 yıllık süre içinde aldığınız her oyun hakkını vereceğiz. Benden bu kadar. Bu daha başlangıç mücadeleye devam. 31 Mart'a kadar yılmadan yorulmadan çalışacağız. Hepinizi seviyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.