Van Persie Feyenoord'a karşı oynamak istiyor

Van Persie Feyenoord'a karşı oynamak istiyor

Advocaat, Van Persie’den daha iyi faydalanmak için öğrencisini Avrupa maçlarında dinlendiriyordu.

Robin van Persie sezona sakatlıklarla boğuşarak başlamıştı. Hollandalı yıldız, Avrupa Ligi’nde Feyenoord ile İstanbul’da oynanan grup maçında 77’de oyuna dahil olarak sahalara dönüş yapmıştı.

Daha sonra yavaş yavaş formunu yükselten RvP, takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Advocaat, öğrencisinden daha fazla verim almak için İstanbul’daki Manchester United mücadelesinden itibaren, Avrupa Ligi maçlarında kendisini dinlendirme kararı aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu kararı Van Persie ile birlikte verdiklerini açıkladı. ManU ve Zorya mücadelelerinde yedek bekleyen 33 yaşındaki forvet, Feyenoord’la perşembe günü oynanacak mücadelede sahada olmak istiyor.

‘Onları iyi tanıyorum’

Tecrübeli futbolcu bu isteğini hocasına iletti. Van Persie, “Manchester ve Zorya karşısında dinlenmek bana iyi geldi. Ancak Feyenoord maçı Avrupa’daki kaderimizi belirleyecek. İşi sonuna kadar getirdik. Bu kez ben de sahada olmak istiyorum. Feyenoord’u iyi tanıyorum. Bu nedenle oynamam, takım açısından avantaj olur” ifadelerini kullandı. Dick Advocaat, öğrencisinin bu talebine olumlu yaklaşsa da son kararını hafta içerisindeki idmanlardan sonra verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.