Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi'ni yendi!

Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi'ni yendi!

Yaşar Üniversitesi Amerikan Futbol takımı “Amiraller” Ünilig, 1. Lig C Grubu’nda Ege derbisinde hiç sayı vermeden galip geldi. Amiraller, Ege Üniversitesi takımını 21-0 ile geçerek sezona net bir galibiyetle başladı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Ünilig Korumalı Futbol 1. Lig C Grubu’nda mücadele eden ve sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Yaşar Üniversitesi takımı, 2021/2022 sezonunda ilk resmi maçında Ege Üniversitesi takımıyla karşılaştı. Geçen hafta sonu Kemal Paşa Armutlu ilçe sahasındaki maçta, Amiraller ilk devreyi 14-0 önde kapatırken mücadeleden de 21-0 galip ayrıldı. Antrenörler Bora İnan ve Eren Nazlı, sezona birçok yeni oyuncuyla başladıklarını, ancak sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmek istediklerini söyledi.

aw544018-01.jpg

Yaşar Üniversitesi takımı, Ünilig Korumalı Futbol 1. Ligi C Grubu'nda Ege Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi takımları ile eşleşti. 6 grupta 26 üniversitenin katılımıyla yapılacak müsabakalar sonucunda, başarılı olan takımlar Süper Lig’e yükselecek. Amiraller, bir sonraki karşılaşmada Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ekibi ile karşılaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.