Yeni Başkan Günaydın mı oluyor?

Yeni Başkan Günaydın mı oluyor?

Ömer Günaydın'ın başkanlığı için parti içinde yoğun bir kulis faaliyeti mevcut.

Aydın Şengül’ün istifa etmesinin ardından, 6 yılı aşkın bir süredir AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı yapan Hasan Akbıyık’ın da yeni dönemde göreve devam etmeyeceği ve yerine başka bir ismin düşünüldüğü AK Parti kulislerinde konuşuluyor.

YENİ İLÇE BAŞKANI GÜNAYDIN MI OLUYOR?

AK Parti’de Torbalı İlçe Kurucularından olan, Torbalı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı, İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Ömer Günaydın’ın adı İlçe Başkanlığı için yoğun olarak geçiyor. AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da Başdanışmanı olan Günaydın, hem İzmir’de hem de Ankara’da güçlü bir lobiye sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kabinenin birçok üyesinin bizzat tanıdığı Günaydın’ın İlçe Başkanlığı için Torbalı’da da parti içinde yoğun bir kulis faaliyeti mevcut.

7594a52e-879e-42fa-997b-ebc40baf6b8f.jpg
Konuyla ilgili fikrini beyan eden Ömer Günaydın, halen görevde bir ilçe başkanı varken bu konuları tartışmanın yersiz ve anlamsız olduğunu öne sürerek, bunların partinin iç dinamikleri vasıtasıyla, istişare kültürüne bağlı kalarak çözülebileceğini vurguladı. Parti bayrağını daha yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Günaydın, “Bizler, AK Parti ailesinin tüm mensupları olarak, AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımanın gayreti içerisindeyiz. AK Parti siyasetinde makamlar gelip geçicidir. Bizim partimizde makam, mevki derdi olmaz. Partimiz milletin derdiyle dertlenir, milletin derdine derman olur. Önemli olan, millete hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır. Siyaset, millete hizmet edebiliyorsa bir anlam ifade eder. Biz her daim millet için, memleket için siyaset yaptık. Milletimizin, memleketimizin haklı davalarını bugüne kadar savunduk, bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. Bu partide hizmet bir bayrak olur, elden ele dolaşır. Bizde bayrağı alan da koşar, bayrağı veren de aynı şekilde koşmaya devam eder” dedi.

AK Parti’nin sadece bir siyasi parti olmadığını, kutlu bir davanın adı olduğunu ifade eden Günaydın, tüm bu süreçlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha da güçlenerek çıkacaklarını vurguladı. AK Parti’nin tüm mensuplarının dava ruhuyla hareket ettiklerini belirten Günaydın, “Bizim bütün arkadaşlarımız AK Parti’de hangi mevki ve makamda görev alırsa alsın, hizmet ederse etsin dava ruhuyla hareket ederler, görevlerini yerine getirirler. Bu İlçe Başkanımız için de böyledir, Belediye Meclis Üyelerimiz için de böyledir, Mahalle Başkanlarımız için de böyledir. Bizde kavga olmaz. Hepimiz toplanır istişare içerisinde bir karar veririz ve o karara da harfiyen uyarız. Bütün görevler, makamlar bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Diğer siyasi partiler milleti seçimden seçime hatırlasalar bile AK Parti sandıklar kapandıktan sonra milletiyle olan bağını yine devam ettirir. Bir dahaki seçime kadar milletin nabzını ölçmeye saha araştırmaları yapmaya, çeşitli ölçümlerde bulunmaya devam eder. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir siyasetçi ve dava adamıdır. Hepimizin gönlündeki ‘Büyük Türkiye’ davasının yılmaz savunucusudur. Türkiye’nin şerefli mazisine ve milli kimliğine sahip çıkarak, ülkemizi onurlu bir geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak bizim için şereflerin en büyüğüdür. Türkiye’yi dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü haline getirmek için canla başla çalışan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hepimiz vefa borçluyuz. Teşkilatımızın tüm mensupları müsterih olsun. Bu süreçlerden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde, yenilenerek, tazelenerek ve daha da güçlenerek çıkacağız. Şimdilik sadece sabredelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum