Yeni Nesil Tiyatro: "Egon Tavan Batsın Havan"

Yeni Nesil Tiyatro: "Egon Tavan Batsın Havan"

Sanata desteğiyle her zaman kapılarını şahane işlere açan Club XLarge Performans sahnesinde oyuncu kadrosuyla göz dolduran yepyeni bir oyun başlıyor.

Sanata desteğiyle her zaman kapılarını şahane işlere açan Club XLarge Performans sahnesinde oyuncu kadrosuyla göz dolduran yepyeni bir oyun başlıyor. Sayısız ünlü konuk sanatçısıyla bu oyun; yıllarca kapalı gişe oynayacak potansiyelde, yeni bir klasik olmaya aday çılgın bir komedi.

Yeni Jenerasyona Tiyatroyu Bu Oyun Sevdirecek!

Jenerasyon demişken ülkemizde geçmiş ve geleceği üzerinde kumaş gibi taşıyan çok değerli bir isim Faruk K. bu güzel oyunun yazarı. Hem tecrübesine, hem çağın ötesinde yön verdiği pop müzik dünyasına olan saygısını sanatın her alanında kanıtlayan değerli isim; hiç şüphesiz gençlere tiyatroyu yeniden hayatlarına sokacak sayılı isimlerden. Faruk K. ve oyunda sahnede bizlerle olan Tuğba Özay, Rüzgar Erkoçlar, Tuna Arman, Oya İnci, Vural Buldu, Kalust Şalcıoğlu, Velet Dada ve Didem Sökmen’e sesleriyle Yonca Evcimik, Yavuz Seçkin, Kuşum Aydın, İrfan Kargı, Umut Oğuz, Fehmi Dalsaldı, Murat Övünç ve Şahangiller eşlik ediyor.

Seyirci Kemerleri Bağlayıp Kahkaha Tufanına Hazır Olsun!

Harika oyuncu kadrosu, bir pavyon / kulüpte geçen hikayede seyirci ilk defa bir sinema tiyatrosu ile karşılaşacak. Faruk K.’nın yazdığı, Tuna Arman’ın yönettiği bu heyecan verici oyunda kostüm dekorda Serdar Ener, müzik direktörlüğünde Serkan Balkan, reji yönetmenliğinde ise Kenan Öztürk bulunuyor. Harika görsellerde ise Senal Aldı imzası var. Şimdiden tüm tiyatro severler hazır olsun, bu oyun önümüzdeki dönemde çok konuşulacak. Yer bulabiliyorken gidebilmeniz şiddetle tavsiye olunur, benden söylemesi…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.