2. Bornova Kitap Günleri 24 Eylül'de başlıyor!

2. Bornova Kitap Günleri 24 Eylül'de başlıyor!

Bornova Belediyesi'nin geleneksel hale getirmek istediği kitap günleri, 24 Eylül Cuma günü, kitap kurtlarına kapılarını tekrar açacak.

Medya Ege- Bornova Belediyesi'nin gelenekselleştirmek istediği Bornova Kitap Günleri'nin ilki 24 Ekim - 29 Ekim 2019'da gerçekleşmişti. Koronavirüs salgını sebebiyle 2020 yılında yapılamamıştı. Pandemi tedbirleri ve aşılama sayesinde bu yıl kitap kurtlarının heyecanla beklediği kitap günlerine sayılı gün kaldı.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, 2. Bornova Kitap Günleri'nin 24 Eylül - 3 Ekim günleri arasında Bornova Büyükpark'ta gerçekleşeceğini açıkladı.

brn1395.jpg

10 gün sürecek olan etkinliğe 70 yayınevi, 237 yazar katılacak; 65 stant kurulacak, sahne performansları, atölyeler, söyleşiler ve etkinlikler düzenlenecek.

Çocuk Kitaplarında Dil Kullanımı ve Ahlak, Smyrna’dan Yolculuk, 2 Temmuz 1993 Sivas-Madımak Yangını, Kadınlardan Mor Öyküler, Atatürk ve Hukuk, Savaşçı Amazon Kadınlar gibi birçok konunun ele alınacağı çeşitli söyleşilerin yanında; Matematik Atölye Çalışması, Ahşap Boyama, Filiz Abla ile İnteraktif Masal Anlatıcılığı ve Origami, Şiire Yolculuk gibi atölyeler yapılacak.

brn1397.jpg

Dans gösterileri, şiir dinletileri, konserlerin de bulunduğu yoğun etkinlik programının açıklanmasıyla birlikte, Başkan İduğ tüm vatandaşları kitap günlerinde buluşmaya davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.