AK Partili Dereci, özel tasarım aracıyla seçim çalışmalarında

AK Partili Dereci, özel tasarım aracıyla seçim çalışmalarında

Cumhur İttifakı Güzelbahçe AK Parti Belediye Başkan Adayı, Burcu Dereci dinamik ve hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

İlçede çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Dereci, 24 saatini Güzelbahçe halkına ayırırken, yaptığı çalışmalarla da “Güzelbahçe’ye şimdiden kadın eli değdi” dedirtmeyi başardı. Güne tüm teşkilat ve meclis üyeleri ile birlikte Yaka mahallesinde kahvaltı yaparak başlayan Burcu Dereci,  daha sonra da Yaka , Atatürk, Çamlı, Yelki Mahalleleri’nde  esnaf, halk ve ev ziyaretlerinde bulundu.

burcu-dereci-(3).jpg

ÖZEL TASARIM ARAÇLA GÜZELBAHÇEYE UMUT GETİRDİ

İş hayatı ve uzun süredir sivil toplum örgütlerinde toplum için yaptığı gönüllü çalışmalarla her zaman adından sıkça söz ettirmeyi başaran Dereci bu kez Güzelbahçe adaylığı ile de fark yaratmayı başardı. Kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve ilçenin tüm halkına ‘Gönül Belediyeciliği’nin nasıl olabileceğini gösteren ve aynı yakınlıkla halktan karşılığını almayı başaran dereci özel tasarım sevimli araçla Güzelbahçe’yi gezdi. Başarılı ve yürekli bir kadının neşesini ve enerjisini ilçe halkına yansıtmayı başaran Dereci, adeta ışık saçtı. Çıktığı belediye başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerleyen Burcu Dereci “ Peki sen gönülden gelen bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?”  diyerek Güzelbahçelileri kucakladı.

burcu-dereci-(4).jpg

SES GETİREN PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Aile, iş ve sivil toplum kuruluşlarındaki başarılarını bu kez Güzelbahçe halkına yansıtmak amacıyla haftanın yedi günü ekibi ve yol arkadaşlarıyla birlikte çalışan Burcu dereci, önümüzdeki günlerde Güzelbahçe’ye çağ atlatacak projelerini açıklayacak. Uzaman ve profesyonel bir ekip eşliğinde halkın ihtiyaç ve taleplerine yönelik projeler ise ilçede yeni bir vizyon ve ses getirecek. Kent , altyapı, çevre, kadın ve çocuklar olmak üzere onlarca proje hazırlayan AK Parti Güzelbahçe belediye başkanı adayı Burcu dereci “ Güzelbahçemiz için ne gerekliyse hepsini biliyoruz. Kapı kapı, mahalle mahalle , köy köy gezdik sorduk. Şimdi bu projeleri hayata geçirme zamanıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.